Βοήθεια της Μητρόπολης Ελασσώνος στους πυρόπληκτους

* «ΔΙΣΚΟΣ» ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ * ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 16:55

Εμπρακτη αλληλεγγύη και βοήθεια από την Ι. Μητρόπολη Ελασσώνος για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος που αναφέρει:

«Την 23η Ιουλίου όλοι μας με πολλή θλίψη πληροφορηθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης τις μεγάλες καταστροφές από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και με οδύνη ακούσαμε για τον υψηλό αριθμό των θυμάτων που άφησαν πίσω τους.

Πολλοί συνάνθρωποί μας βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες, οικογένειες καταστράφηκαν, η περιοχή υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή, οι συνάνθρωποί μας έμειναν άστεγοι.

Η Εκκλησία μας συμπάσχει με τους πυροπαθείς αδελφούς μας και συμπαρίσταται στον ανείπωτο πόνο των συνανθρώπων μας, που έχασαν τους δικούς τους. Στη δύσκολη αυτή στιγμή της δοκιμασίας η Εκκλησία μας έρχεται αρωγός και βοηθός στις πολλές ανάγκες των πυροπαθών.

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή 29 Ιουλίου σε όλους τους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα περιαχθεί δίσκος, ώστε με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να ανακουφίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τον πόνο, την αγωνία και τις ανάγκες των πληγέντων συμπατριωτών μας.

Επίσης την ερχόμενη Τετάρτη 1 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως, που στεγάζεται πλησίον του Κέντρου Υγείας Ελασσώνος, θα γίνεται συλλογή ρούχων και τροφίμων, για να αποσταλούν στους πληγέντες πυροπαθείς.

Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μας έχουμε αυτήν την ευαισθησία να σταθούμε δίπλα στους πάσχοντες και να τους στηρίξουμε. Ελπίζω η προσφορά μας να είναι η πρέπουσα στη μεγάλη αυτή δοκιμασία, που έπληξε τους συνανθρώπους μας».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass