Τα... κακώς κείμενα της Λάρισας

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 21:48

*ΤΗΝ αγωνία της για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Αεροδρομίου στο ύψος της Σεφέρη, κοντά σε καφετέρια, εκφράζει αναγνώστρια της στήλης που στέλνει μάλιστα και χαρακτηριστικές φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύουμε.aerodromiou 1aerodromiou 3aerodromiou 4

Πολλοί οδηγοί παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο, ακόμα και αν υπάρχει ελεύθερος χώρος όπου μπορούν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους απέναντι, ισχυρίζεται η ίδια. Εκεί ωστόσο υπάρχει σκιά και ίσως θέλουν να τα διατηρούν δροσερά, υποθέτει. Όμως να γνωρίζουν πως βρίσκονται επάνω σε οδηγούς για τους τυφλούς ενώ υπάρχουν παιδιά που παίζουν τις απογευματινές ώρες, προσθέτουμε εμείς από την πλευρά μας.

*ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ λίγο μετά τον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό, πάνω από την ταβέρνα του Φλοίσβου. PlatamonasΗ αναγνώστρια της στήλης επισημαίνει το γεγονός πως η εικόνα αυτήν επαναλαμβάνεται πολύ συχνά στο σημείο. Δεν είναι νομός Λάρισας αλλά η περιοχή είναι γεμάτη Λαρισαίους εδώ και χρόνια.

*Η οδός Βραΐλα Αρμένη είναι ο δρόμος που ενώνει την Τζαβέλα με την περιοχή με το κυκλικό κόμβο που τώρα γίνεται η λαϊκή της Τετάρτης. Στο ξεκίνημά της, (από την Τζαβέλα) όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση το οδόστρωμά της.BRAILA ARMENH

*Για το στενάκι της Ογλ που βγάζει στην Ολύμπου τα έχουμε ξαναγράψει από τούτην εδώ τη στήλη. OGL 1Οι λακκούβες όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν σε μέγεθος αλλά κατεβαίνουν και σε βάθος. Είναι κρίμα να παθαίνουν ζημιά τα ΙΧ μέσα στην πόλη. Επίσης το ύψος του πεζοδρομίου από την μια πλευρά (από τη δεξιά σύμφωνα με την κατεύθυνση των οχημάτων) είναι τόσο ψηλό που μπορεί να προκαλέσει ζημιές επίσης.

Επιμέλεια Κώστας Γκιάστας

Email kg@eleftheria.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass