Γιορτάζει ο ιερός ναός Τιμίου Προδρόμου Νέων Καρυών

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2018 15:16

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου γιορτάζει και πανηγυρίζει ο προσκυνηματικός ιερός ναός του Τιμίου Προδρόμου Νέων Καρυών την Αποτομή της τίμιας αυτού κεφαλής.

Την Τρίτη παραμονή της γιορτής και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, αρτοκλασία μετά Θείου κηρύγματος.

Το πρωί της Τετάρτης από τις 7 π.μ. – 10 π.μ. θα τελεστεί πανηγυρικά ο Όρθρος, Θεία λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος. Το βράδυ της γιορτής περί ώρα 8:30 μ.μ. – 1 π.μ. θα τελεσθεί ιερή Αγρυπνία.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Καρυών και η Τοπική Κοινότητα διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτη Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννη.

Για τον λόγο αυτό θα τελεστεί την Τρίτη 28 Αυγούστου εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη και θα ακολουθήσει εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος «Εβρίτικη Ζυγιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass