«Ανώδυνη» ζημιά σε αγωγό της ΔΕΥΑΛ

Στη συμβολή Νικηταρά - 23ης Οκτωβρίου λίγο πριν ξεκινήσει η αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 22:22

Δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες του προγραμματισμού της, για αντικατάσταση του παλαιού δικτύου με νέο η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), και την πρόλαβε η φθορά του…

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, έσπασε κεντρικός τροφοδοτικός αγωγός ύδρευσης, ενισχυτικός του δευτερεύοντος δικτύου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου, 23ης Οκτωβρίου και Νικηταρά, πλημμυρίζοντας με νερό το οδόστρωμα και προκαλώντας καθίζηση του εδάφους.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρη Σαββοργινάκη, η ζημιά του δικτύου εντοπίστηκε άμεσα από το σύστημα τηλεμετρίας της Δημοτικής Επιχείρησης, καθώς εμφανίστηκε μεγάλη διαρροή νερού και έγινε έγκαιρα η διακοπή της παροχής του, πριν προκύψει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΛ έσπευσαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς, οι οποίες συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα, προκειμένου να ολοκληρωθούν σήμερα τις πρωινές ώρες, με στόχο να παραδοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος που είχε κλείσει και συγκεκριμένα από την οδό Κύπρου προς τη Νικηταρά και από την 23ης Οκτωβρίου, προς την είσοδο της πόλης.

Όπως επισήμανε ο κ. Σαββοργινάκης, δεν υπήρξε διακοπή νερού στην τροφοδοσία των παροχών της γύρω περιοχής, καθότι η ζημιά δεν έγινε στον κεντρικό αγωγό, παρά στον ενισχυτικό αυτού. Επίσης δεν παρουσιάστηκαν ζημιές ούτε στα δίκτυα των νοικοκυριών και των επαγγελματικών χώρων που βρίσκονται περιμετρικά του αγωγού.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass