Μνημόσυνο για τους πεσόντες αεροπόρους

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΕΑΑΑ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2018 16:05

Από το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού ΤΑ Γ. Μπλιούμη, το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες αξιωματικούς της Πολεμική Αεροπορίας.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη θεία λειτουργία από τον πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ. και ακολούθησε παράθεση καφέ στην αίθουσα «Ερατώ» της Λέσχης Αξιωματικών.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο διοικητής της 110 ΠΜ Απόστολος Χόρτης, ο διοικητής του ΑΚΕ Αδαμάντιος Σουρής, ο υποδιοικητής ΚΕΔΑ Σκοτίνας Γεώργιος Σταφυλίδης, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΕ Κων/νος Μπίμπης, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΑΑΣ Κων/νος Βλάχος, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασίλειος Διβάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας Απόστολος Βερέμης, ο ταμίας της ΕΑΑΣ Γεώργιος Στέφος καθώς και πλήθος ε.α. αξιωματικών και συγγενείς των εκλιπόντων. Το ΔΣ της ΕΑΑΑ ευχαριστεί δημοσίως τον διοικητή της 110 ΠΜ Απόστολο Χόρτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης, τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass