Τα παράπονα στον δήμαρχο και ψηφιακά…

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 22:00

Νέες ψηφιακές δυνατότητες έχουν δημότες και επισκέπτες των περιοχών της Αγιάς, των Ευρυμενών, της Λακέρειας και της Μελιβοίας, με την υιοθέτηση από τον Δήμο Αγιάς εργαλείων σύγχρονης τεχνολογίας.

Πλέον εδώ και λίγο καιρό, όσοι κατοικούν μόνιμα, περιστασιακά, ή διέρχονται, τόσο των Δημοτικών Ενοτήτων, όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων, μπορούν με μια απλή κίνηση μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να ενημερώνουν τις δημοτικές υπηρεσίες για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στην περιοχή.

Έχουν τη δυνατότητα, δηλαδή, με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου ή και επισκεπτόμενοι οποιαδήποτε υπηρεσία (service onestop) να δηλώνουν σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους. Μέσω της εφαρμογής «Novoville» μπορούν από κάθε σημείο της Αγιάς ή των χωριών της, να δηλώνουν το πρόβλημα, να τραβούν φωτογραφία και να αναφέρουν τον τύπο του προβλήματος. Η αναφορά αυτή πηγαίνει κατ’ ευθείαν στις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα και χωρίς κόστος, αποφεύγοντας έτσι γραφειοκρατικές διαδικασίες για όλα τα ζητήματα. Οι δε υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να απαντούν εντός μικρού χρονικού διαστήματος και να ενημερώνουν τον πολίτη, είτε για την επίλυση του προβλήματος που ανέφερε, είτε για τους λόγους καθυστέρησης στην επίλυσή του.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, που μπορεί ο κάθε πολίτης να κατεβάσει δωρεάν στο κινητό του τηλέφωνο, είναι στη διεύθυνση www.novoville.com, ενώ η λήψη της συγκεκριμένης εφαρμογής γίνεται και απ’ ευθείας από τα κινητά τηλέφωνα, android και IOS ανάλογα με τον τύπο του τηλεφώνου.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass