Πάρτι με… χρώμα και καλό σκοπό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ZUMBA COLOR PARTY" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:05

Ένα πάρτι γεμάτο χρώμα, κέφι, χαμόγελα και… καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης. Ο λόγος για το Zumba color party που είναι το πέσιμο της αυλαίας των μαθημάτων zumba και zumba kids των Λεσχών Πολιτισμών του Δήμου Λαρισαίων.

Στο πάρτι που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως το «εισιτήριο» θα είναι τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας. Στην εκδήλωση ο Σύλλογος Ατόμων με Σύνδρομο Down «Ο Κύκνος» σε ειδικό περίπτερο θα πουλάει ειδικές χρωματισμένες σκόνες που αφενός θα χρωματίσουν το πάρτι, αφετέρου τα έσοδα από τις πωλήσεις θα τον ενισχύσουν οικονομικά. Χθες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λιούπας, η αντιδήμαρχος Αννυ Ψάρρα, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λάρισας Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σύνδρομο Down «Κύκνος» Ντίνος Διαμάντος και η πρόεδρος της 4ης Κοινότητας Ευαγγελία Αργυροπούλου, ενώ παρούσα ήταν και η Zumba instructor στις Λέσχες Πολιτισμού και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και διοργανώτρια Νατάσα Αλεξάνδρου.

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε η κ. Αννυ Ψάρρα που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Ο πολιτισμός δεν έχει μόνο την αποστολή να παρέχει την αισθητική απόλαυση. Τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια ο πολιτισμός έχει συνδεθεί με την αλληλεγγύη. Αυτή τη δράση που γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου και της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, έχει τον χαρακτήρα της κοινωνικής αλληλεγγύης με τα τρόφιμα που θα μαζευτούν αλλά και οικονομικά μέσα από τα χρώματα που θα αγοράζονται να στηριχτεί ο Σύλλογος Ατόμων με Σύνδρομο Down ”Κύκνος”. Είναι πολύ σημαντικό που στα χρόνια της κρίσης αναπτύχθηκε η αλληλεγγύη». Επόμενος ομιλητής ήταν ο κ. Ντίνος Διαμάντος που σημείωσε ότι «Εμείς οι γονείς των παιδιών με Σύνδρομο Down ευχαριστούμε όλους τους διοργανωτές που όχι μόνο μας δίνουν τη δυνατότητα όχι απλά να προσπορίσουμε κάποιο ποσό που είναι απαραίτητο για τις δράσεις μας, αλλά κυρίως να μας βοηθούν στην εξωστρέφεια του Συλλόγου. Είναι πολύ σημαντικό για τη συνοχή της τοπικής κοινωνίας να υπάρχουν αυτές οι συνέργειες μέσα από την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό». Ο κ. Μιχάλης Αναστασίου ανέφερε ότι «Στην εκδήλωση θα γίνει συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε τέτοιες πράξεις με κοινωνικό πρόσημο είναι άξιες συγχαρητηρίων». Ο Νίκος Λιούπας τόνισε ότι «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι που θα συμβάλουμε κι εμείς στο Zumba color party, μία εκδήλωση με πολλαπλό χαρακτήρα: εκτός από τον αθλητισμό και τον χορό, στέλνουμε ένα ξεκάθαρο και έμπρακτο μήνυμα στήριξης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και εν προκειμένω στον Σύλλογο Ατόμων με Σύνδρομο Down «Κύκνος». Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πάντα αρωγός σε εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και που εκπέμπουν ένα τόσο σημαντικό μήνυμα». Τη συνέντευξη Τύπου έκλεισε η Ευαγγελία Αργυροπούλου που μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Ως πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας είμαι πολύ περήφανη που βάζουμε το λιθαράκι μας σ’ αυτή την υπέροχη εκδήλωση. Είμαι πολύ χαρούμενη που σ’ αυτή την πολύχρωμη και χαρούμενη εκδήλωση θα συμμετάσχουν και τα παιδιά με του «Κύκνου», ενώ οικονομικά θα βοηθηθεί και ο Σύλλογος ”Κύκνος”».

*Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση στηρίζει με τη συμμετοχή του και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυχωρίου με τα τμήματα zumba και zumba kids.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass