"Στις προκλήσεις η Ελλάδα θα απαντά με σταθερότητα"

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2019 15:09

«Σε μια εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας» τόνισε χθες από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Βασ. Κικίλια επισκέφθηκε την 1η Στρατιά όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής της, αντιστράτηγος Κων. Φλώρος ο οποίος και τον ενημέρωσε για τον ρόλο και την αποστολή του μείζονος σχηματισμού του Στρατού Ξηράς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Φλώρο για την ενημέρωση, σε δήλωσή του τόνισε πως κατά την επίσκεψή του στην 1η Στρατιά «για μια ακόμη φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Σε μια εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Απέναντι στις προκλήσεις της γειτονικής χώρας η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση». Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευαν επίσης ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτ. Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, Χρ. Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass