«Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ»

Τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντ. Αδάμου

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2019 15:18

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και περιφερειακός σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης, Αντώνης Αδάμου, πλαισιωμένος από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, περιόδευσε στη Θεσσαλία.

Καλώντας τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκαν «να καταδικάσουν όλους όσοι μας έφεραν ως εδώ. Να μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική του πολιτική, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, τους εθνικιστές-ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, τους νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής και τα υπό κατασκευή «σοβαρά» δήθεν παρακλάδια της. Να καταδικάσουν την ΕΕ και την πολιτικής της, αφού φάνηκε πλέον πως είναι ένας σκληρός μηχανισμός στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

Η ΕΕ δεν μπορεί να γίνει η ΕΕ των εργαζομένων και των λαών, δεν διορθώνεται, δεν εκσυγχρονίζεται, δεν μεταρρυθμίζεται. Η μόνη ρεαλιστική προοπτική είναι να ανατραπεί με την πάλη των εργαζομένων και των λαών. Η πάλη για εργατική και λαϊκή έξοδο της Ελλάδας και κάθε χώρας από την ΕΕ, γίνεται σήμερα όρος επιβίωσης των εργαζομένων, αγροτών και της νεολαίας».

Για να καταλήξει ο κ. Αδάμου σημειώνοντας ότι «η μόνη διέξοδος για την υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων, είναι η πάλη ενάντια στην ΕΕ, η αντικαπιταλιστική διεθνιστική ρήξη και η αποδέσμευση από αυτήν και, στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass