«Οι καραμανλικοί της Ν.Δ. προδικάζουν νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΛΑΣΗΣ ΑΓΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:30

«Οι Έλληνες ψηφοφόροι επανασυσπειρώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι το αντίπαλον δέος είναι πολύ χειρότερη επιλογή. Ακόμα και η καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας προδικάζει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές», τόνισε ο Βλάσης Αγτζίδης , σε συνέντευξη Τύπου χθες στα γραφεία της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η κυβέρνηση χρειάζεται άλλη μία τετραετία ώστε να αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε από τον Αύγουστο του 2018, την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Η πορεία της Ελλάδας κατά την περίοδο της κρίσης έμοιαζε πολύ με την περίοδο μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι λαοί του πρώην κράτους υπέστησαν τα πάνδεινα, όπως και οι Ελληνες που λόγω των καταστροφικών επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων έχασαν το 30% του ΑΕΠ».

Μιλώντας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ο Β. Αγτζίδης υποστήριξε πως για πάρα πολλά χρόνια ήταν μία ιστορία που έμενε στην αφάνεια και πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρώτο κόμμα που κατανόησε τη μεγάλη σημασία του ζητήματος. Κατηγόρησε την ελληνική δεξιά για την επιβολή μιας «τεχνητής λήθης» για ολόκληρες δεκαετίες σε ό,τι αφορά τη γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού κάνοντας λόγο για μία από τις πιο σκοτεινές και αιματηρές σελίδες στην ιστορία της χώρας.

Ο Βλάσης Αγτζίδης επισκέφθηκε επίσης τον Σύλλογο Μικρασιατών Λάρισας, ενώ μίλησε και στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων στο «Χατζηγιάννειο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass