Στα χωριά της Ελασσόνας υποψήφιοι της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 16:57

Συνέργεια και αποτελεσματικότητα είναι εμπεδωμένα χαρακτηριστικά της περιφερειακής διακυβέρνησης Αγοραστού στη Θεσσαλία. Γι’ αυτό και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών», λίγες μέρες πριν την τελική ευθεία των εκλογών, περιοδεύουν οργανωμένοι σε κλιμάκια καλύπτοντας απ΄ άκρη σε άκρη πόλεις και χωριά στη Θεσσαλία.

Έτσι στα χωριά της Ελασσόνας (Γιαννωτά, Λυκούδι, Μικρό Ελευθεροχώρι, Άζωρο, Μηλέα, Τσαπουρνιά, Δρυμός και Φαρμάκη) βρέθηκαν οι υποψήφιοι Θανάσης Παιδής, Κατ. Ζιακούλη, Βασ. Μπανταβής, Διον. Μπαλούκας και αναφέρθηκαν στα σημαντικά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή, ζητώντας από τον κόσμο την Κυριακή να στηρίξουν τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού και να ανανεώσουν τη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Η «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» γεννήθηκε για να υπηρετεί τον Θεσσαλό πολίτη», ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Κώστα Αγοραστού και υπενθύμισαν πως «οι πόρτες της Περιφέρειας είναι ανοιχτές για όλους. Είμαστε παρόντες παντού και πάντα στα εύκολα και στα δύσκολα. Και το αποτέλεσμα είναι απτό και μετρήσιμο: Έργα χρήσιμα, έργα ουσίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων της υπαίθρου, βελτιώνουν την καθημερινότητα, στηρίζουν την παραγωγή και την ανάπτυξη και δημιουργούν θέσεις εργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass