«Μεγάλη νίκη της Λάρισας»

Δηλώνει στην «ΕτΔ» ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννης, απευθύνοντας πρόσκληση «συνεργασίας και συνεννόησης»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:04

«Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει πανηγυρικά. Η ετυμηγορία και η εντολή των Λαρισαίων είναι καθαρή και συγκεκριμένη: Συνεχίστε. Από σήμερα όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη Λάρισα της επόμενης 15ετίας» τονίζει ο επανεκλεγείς δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, σε δήλωσή του στην «ΕτΔ».

Ο κ. Καλογιάννης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών ως «μια μεγάλη νίκη της Λάρισας», «μια μεγάλη και καθαρή νίκη της Συμπαράταξης Λαρισαίων» για να διαβεβαιώσει πως «από σήμερα όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη Λάρισα της επόμενης 15ετίας», απευθύνοντας τέλος «κάλεσμα συνεργασίας και συνεννόησης σε όλες τις παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καλογιάννη στην «ΕτΔ» έχει ως εξής:

«Το σημερινό αποτέλεσμα συνιστά μια μεγάλη και καθαρή νίκη της Συμπαράταξης Λαρισαίων, μια μεγάλη νίκη της Λάρισας. Δώσαμε έντιμο και καθαρό αγώνα. Προβάλλαμε το έργο μας, τονίσαμε την ευρύτητα της Συμπαράταξης Λαρισαίων και αναδείξαμε το δίλημμα για την επιλογή του προσώπου που θα αναδειχθεί στο αξίωμα του δημάρχου, στη θέση του πρώτου πολίτη της Λάρισας.

Το αποτέλεσμα σήμερα μας δικαιώνει πανηγυρικά. Η ετυμηγορία και η εντολή των Λαρισαίων είναι καθαρή και συγκεκριμένη: Συνεχίστε. Από σήμερα όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη Λάρισα της επόμενης 15ετίας. Από αύριο κιόλας συνεχίζουμε το μεγάλο έργο που έχουμε ήδη ξεκινήσει στην πόλη και τα χωριά του Δήμου μας.

Θα συνεχίσουμε στην πορεία του μεγάλου άλματος της Λάρισας και την ανάδειξή της ως πρώτου περιφερειακού πόλου της χώρας. Απευθύνω κάλεσμα συνεργασίας και συνεννόησης σε όλες τις παρατάξεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Για να φτάσουμε τη Λάρισα, τον Δήμο μας εκεί που οραματιζόμαστε απαιτείται πνεύμα και διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι, όπως την προηγούμενη θητεία, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να εργάζομαι ως Δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στη σημερινή εκλογική διαδικασία αλλά και την προηγούμενη Κυριακή. Ιδιαίτερα ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων», στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ευχαριστώ τους υποψηφίους και τους φίλους της Συμπαράταξης για τον όμορφο και έντιμο αγώνα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την αυταπάρνηση που επέδειξαν στον κοινό μας στόχο. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξή τους. Ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, τους συμπολίτες μου γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη» καταλήγει ο κ. Καλογιάννης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass