Τραγωδία: Μάνα παρέσυρε και σκότωσε το αγοράκι της

ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 22:10

Ανείπωτος ο πόνος χθες στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, λόγω μιας ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ένα αγοράκι μόλις 21 μηνών έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια η μητέρα του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, στον χώρο των Οικημάτων Στέγασης της 110 ΠΜ όταν - κάτω από συνθήκες που ερευνούν στρατιωτικός εισαγγελέας και αρμόδια όργανα της Μονάδας – η πολύτεκνη αρχισμηνίας με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ έκανε οπισθοπορεία παρέσυρε το πέμπτο και μικρότερο παιδί της οικογένειας, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στις 8.15’ χθες το πρωί, η 31χρονη Λαρισαία αρχισμηνίας επιβίβασε στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου τα τρία από τα πέντε παιδιά της προκειμένου να τα μεταφέρει στον Παιδικό Σταθμό που εδρεύει εντός της 110 ΠΜ.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες άνοιξε η πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το νήπιο να βρεθεί εκτός αυτοκινήτου και να παρασυρθεί κατά την οπισθοπορεία προτού καν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα του.

Η 31χρονη αρχισμηνίας - σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζονται - συνοδευόμενη από τη μητέρα της, αρχικά μετέφερε το τραυματισμένο παιδί στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και της υποδείχθηκε η εξέταση από νευροχειρουργό.

Λίγα λεπτά αργότερα η γιαγιά, κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό αγόρι, πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. «Για περισσότερα από 40 λεπτά γιατροί πολλών ειδικοτήτων κάναμε προσπάθεια για την ανάνηψη του παιδιού» εξηγεί στην «Ε» ο επιμελητής Β’ των ΤΕΠ του ΠΠΓΝΛ, Στράτος Μανουλάκας.

Για να διευκρινίσει πως «ήταν ήδη αργά αφού το παιδί ήρθε άσφυγμο, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε….» καταλήγει ο γιατρός. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξετασθούν κατά την ιατροδικαστική έκθεση που παραγγέλθηκε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αρμόδια όργανα της 110 ΠΜ διερευνώντας τις συνθήκες του δυστυχήματος εξετάζουν αν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.

ΤΟ ΓΕΑ

Για την τραγική αυτή υπόθεση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass