Γιορτή των 12 Αποστόλων στην Καλλιπεύκη και των Αγίων Αναργύρων στην Οσσα

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2019 15:26

Θρησκευτικές εκδηλώσεις τελέστηκαν πανηγυρικά και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών σε χωριά του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στην Καλλιπεύκη για την εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και στην Όσσα για τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Ανήμερα της Εορτής της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Καλλιπεύκη τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον, αναφερόμενος στη σπουδαιότητα της ζωής των Αγίων Αποστόλων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευεργεσία που προσέφεραν στην Αγία μας Εκκλησία. Στην μεγάλη αυτή εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς, έψαλλαν χαρισματικοί ιεροψάλτες και παρέστη πλήθος πιστών από τo χωριό Καλλιπεύκη και τις γύρω περιοχές.

Τα γιορτινά του έβαλε το εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στην Όσσα όπου τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του π. Χρήστου μετά του π. Βασιλείου και του ιερέα του χωριού π. Ευθυμίου και έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες, παρουσία πλήθος πιστών από τo χωριό και τη γύρω περιοχή.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστη και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass