«Μια τρελή, τρελή ...σαραντάρα»

Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2019 16:15

Με επιτυχία στέφθηκε η παράσταση «Μια τρελή, τρελή… σαραντάρα», η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου που ανέβασε η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου Πλατυκάμπου.
Ήταν μια παράσταση που ανέβηκε με πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου σε συνεργασία με τους καθηγητές τους.

Η προσπάθεια των παιδιών και των συντελεστών της παράστασης καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά, που αφιέρωσαν πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο, ακόμα και στις διακοπές τους, για να πραγματοποιηθεί η παράσταση. Το σχολείο με ανακοίνωσή του ευχαριστεί «τους χορηγούς και όσους υποστήριξαν και συνέβαλαν εθελοντικά για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής.
Τέτοιες δραστηριότητες φέρνουν το σχολείο κοντά στην κοινωνία, προάγουν την αισθητική καλλιέργεια και συντελούν στο να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας».
 Στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές: Αργύρης Θάνος (Ορέστης), Χριστίνα Καραμούτη (Αιμιλία), Παναγιώτης Κολώκας (Τζώρτζης Χατζηθωμάς), Χρήστος Μανάφας (Τάκης), Θάνος Μπαλαμπάνος (Ανδρέας, εκφωνητής, χορευτής), Χρήστος Οικονόμου (καπετάνιος), Μαρία Πιτσιάβα (Τζένη), Νίκος Πιτσιάβας (Χορευτής) και Κατερίνα Τούντα (Καίτη). Μουσική: Γιάννης Φάκας (θεολόγος). Επιμέλεια τραγουδιού: Έλσα Παρασίδου (μουσικός). Επιμέλεια αφίσας: Χρήστος Μανάφας (μαθητής). Υπεύθυνες καθηγήτριες: Γεωργία Νούλα, Ιωάννα Τσόλκα, Αποστολία Χατζηνικολούλη (φιλόλογοι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass