Δήλωση στήριξης σε Κυριάκο Βελόπουλο

ΑΠΟ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2019 15:28

Την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως κράτησε ο ίδιος τη βουλευτική έδρα στη Λάρισα και θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, εξέφρασαν 7 υποψήφιοι βουλευτές της «Ελληνικής Λύσης» στην Περιφέρεια Λάρισας προς τον πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Οι: Δαμιανός Ζώκας, Νικόλαος Μπαλατσάς, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Ανδρέας Κόκκας, Τζίνα Κεσίδου, Ιωάννα Φούντα και Φανή Μάντζιου απέστειλαν έγγραφο προς τον ισχυρό άνδρα της παράταξης, με το οποίο του γνωστοποιούν, μεταξύ άλλων, την στήριξή τους για το έργο δηλώνοντας μάλιστα «ενθουσιασμένοι». Πιο συγκεκριμένα αυτό αναφέρει:

«Με την παρούσα επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την απόφασή σας να επιλέξετε την έδρα της Εκλογικής μας Περιφέρειας, ώστε να είστε βουλευτής Λαρίσης, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Την επιλογή σας στηρίζουμε και επικροτούμε, και όπως γνωρίζετε ήμασταν από την πρώτη στιγμή κατενθουσιασμένοι με την απόφασή σας να θέσετε υποψηφιότητα στον Νομό μας.

Θεωρούμε δε υποχρέωσή μας, να σας μεταβιβάσουμε τα θετικά συναισθήματα και τις ευχαριστίες όλων των Θεσσαλών.

Γνωρίζουμε τον αγώνα που κάνετε για τον πρωτογενή τομέα και είμαστε βέβαιοι πως ο Νομός μας, πλέον, έχει έναν βουλευτή που πραγματικά θα κάνει αγώνα υπέρ των αγροτών και της Θεσσαλίας!

Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι γιατί πραγματικά πάνω σας στηριζόμαστε, ώστε ολόκληρη η Θεσσαλία να εκπροσωπηθεί από έναν γνώστη (ομολογουμένως για πρώτη φορά), των προβλημάτων της αλλά και των λύσεων του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου.

Θα σταθούμε δίπλα σας περήφανα, γιατί ξέρουμε ότι οι προσδοκίες μας θα εκπληρωθούν στο έπακρον!» καταλήγει το έγγραφο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass