Εβδομάδα πολιτιστικής αμφικτυονίας

Η «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» ΓΙΑ ΤΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ»

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2019 15:32

Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «με ικανοποίηση παρατηρούμε ότι ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια κι άλλους φορείς προχωρά σε ενέργειες και εκδηλώσεις που θα προάγουν τον Ιπποκράτη ως βασικό πολιτιστικό στοιχείο της ιστορίας της πόλης.

Η παράταξή μας “Λαρισαίων Κοινόν “ είχε ως βασική της θέση - και την έκανε κύριο πρόταγμα προεκλογικά- την εν λόγω προσπάθεια ανάδειξης με πλήθος πρωτοβουλιών μεταξύ των οποίων η καθιέρωση ορκωμοσίας φοιτητών Ιατρικής ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων στο μνημείο του πατέρα της Ιατρικής, με αναβάθμιση του μνημείου και δημιουργία κατάλληλου συνεδριακού χώρου αλλά και με τη θεσμοθέτηση εβδομαδιαίας πολιτιστικής αμφικτυονίας μία φορά ανά έτος με δραστηριότητες που θα σχετίζονται και με την Ιπποκράτειο ταυτότητα της Λάρισας.

Η ανάδειξη της ταυτότητας της πόλης μας και η προστιθέμενη αξία που αυτή θα προσφέρει είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας. Συνεπώς νιώθουμε χαρά που προτάσεις μας υιοθετούνται και γίνονται εν μέρει πράξεις. Η «Λαρισαίων Κοινόν» ήρθε για να προτείνει πολιτικές και θέσεις που θα βοηθήσουν την πόλη και τους Λαρισαίους σε όλους τους τομείς κι αυτό θα συνεχίζει να κάνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass