Ομόφωνη εκλογή Νασιακόπουλου στην ΠΕΔ

«ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 22:00

Στην ομόφωνη εκλογή του δημάρχου Κιλελέρ, Αθαν. Νασιακόπουλου, στη θέση του προέδρου της Περιφερειακή Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας προχώρησαν χθες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ μετά και τις πρόσφατες εκλογές.

Το νεοεκλεγέν ΔΣ συνήλθε χθες σε συνεδρίαση με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα, με τον κ. Νασιακόπουλο να εκλέγεται στη θέση του προέδρου όπως ομόφωνα εκλέχθηκαν επίσης, στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΕΔ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γεώργιος Μουλάς και στη θέση της γραμματέως η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

«Οι εκλογές τελείωσαν» δήλωσε στην «Ε» ο κ. Νασιακόπουλος προσθέτοντας ότι «η ΠΕΔ θα πρέπει να εργασθεί υπεύθυνα και σοβαρά πάνω στις βάσεις που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκησή της. Η ενωτική εκλογή του προεδρείου, η ομόφωνη εκλογή μου σηματοδοτεί το κλίμα συναίνεσης που πρέπει να επικρατήσει με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είναι κοινά για όλους μας».

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ

Κατά τη συγκρότηση του προεδρείου η αντιπολίτευση διά του επικεφαλής της, δημάρχου Αγιάς Αντ. Γκουντάρα ζήτησε να καταλάβει μια θέση στο προεδρείο, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία για το Δ.Σ. αλλά για την Εκτελεστική Επιτροπή. Έτσι στην Εκτελεστική, πέραν των τριών μελών του προεδρείου, εκλέχθηκαν ο δήμαρχος Σοφάδων Αθ. Σκάρλος και ο δημοτικός σύμβουλος Τεμπών Κων. Κολλάτος.

Τέλος, στη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, πρόεδρος εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας, Νίκ. Ευαγγέλου και αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας, Κων. Παπαλός. Από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίαζαν, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, Π. Κρίκης και οι δήμαρχοι, Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου και Πύλης, Κων. Μαράβας.

ΚΕΔΕ

Το νέο ΔΣ της ΠΕΔ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη ενώ στις 28 Νοεμβρίου, οι 37 εκλέκτορες της Θεσσαλίας (25 δήμαρχοι και 12 αντιπρόσωποι) θα μετάσχουν στις εκλογές της ΚΕΔΕ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass