Ρήγμα στους Πολυτέκνους της Λάρισας

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 22:04

Με αιχμές κατά του προεδρείου του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων, τα μέλη του Δ.Σ. Κερμελίδης Γεώργιος, Κομόπουλος Ιωάννης και Γκουντελάκης Παναγιώτης ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τη διοίκηση.

Στην επιστολή τους οι 3 διοικητικοί μέμφονται το προεδρείο κάνοντας λόγο για «αδρανοποίηση του Συλλόγου, αδιαφορία για τα προβλήματα των Πολυτέκνων και για στοχοποίησή τους».

Αναλυτικότερα η επιστολή παραίτησης των κ. Κερμελίδη, Κομόπουλου και Γκουντελάκη αναφέρει τα εξής: Με την επιστολή αυτή υποβάλλουμε τη παραίτησή μας από μέλη του Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας και περιχώρων, διαμαρτυρόμενοι για τα μέχρι τώρα συμβαίνοντα στον σύλλογο. Η παραίτησή μας είναι μονόδρομος, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε συμβούλια όπου λαμβάνονται αποφάσεις και δεν υλοποιούνται, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε συμβούλια όπου λαμβάνονται αποφάσεις εν αγνοία μας. Δεν γίνεται να συμμετέχουμε σε συμβούλια όπου δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση για οτιδήποτε θέματα απασχολούν τον σύλλογο, να συμμετέχουμε στα συμβούλια, όπου έχει ατονίσει παντελώς το ενδιαφέρον για τα μεγάλα προβλήματα των συναδέλφων πολυτέκνων με την μη ανάδειξη τους. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε συμβούλια μετά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν προς το πρόσωπο μας κατά τη διάρκεια της γεν. συνέλευσης, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Καμιά επιστολή δεν στείλατε προς κάθε αρμόδιο για το επίδομα θέρμανσης, για τα νέα φορολογικά μέτρα που εξαγγέλλονται (αφορολόγητο τέκνων, νέα επιδόματα τέκνων, φόρο πολυτελείας Ι.Χ, κ.λπ.). Μετά τον Νοέμβριο του 2018 και την αλλαγή που έγινε στη σύνθεση του Δ.Σ του συλλόγου, οι έχοντες τα ηνία αυτού, τράβηξαν τον δρόμο τους προς άλλες... πολιτείες, αγνοώντας παντελώς τη παρουσία μας στα δρώμενα του συλλόγου. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και να πορευτείτε με μοναδικό γνώμονα την επίλυση των προβλημάτων των πολυτέκνων».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκουντελάκης παραιτείται από μέλος του Δ.Σ του συλλόγου, παραμένοντας ωστόσο εκπρόσωπος αυτού στην ΑΣΠΕ μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass