Ψάρεψαν, έτρεξαν και... χόρεψαν

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2015 23:51 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Αυγ 2015 23:58

 

Σειρά εκδηλώσεων έγιναν στα Μεσάγγαλα τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου σε συνεργασία με τη ομάδα πολιτισμού Μεσαγγάλων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενήργησαν σε δύο Σαββατοκύριακα. Το πρώτο Σάββατο 18 Ιουλίου, έγινε ο διαγωνισμός ψαρέματος με καλάμι. Συμμετείχαν αρκετοί ψαράδες με καλά αποτελέσματα. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Ιουλίου, έγινε ο λαϊκός ανωμάλου δρόμου Μεσάγγαλα - Καστρί - Μεσάγγαλα. Η απόσταση ήταν 10 χλμ. και συμμετείχαν πολλά παιδιά στον παιδικό αγώνα και απονεμήθηκαν μετάλλια - διπλώματα.

Το ίδιο έγινε και η 1η Γιορτή Ψαροκασέλας με ό,τι είχε μέσα η ψαροκασέλα. Οι ψαράδες καθάρισαν και έψησαν 70 κιλά σαρδέλες και μοίρασαν 130 λίτρα κρασί που ήταν χορηγία από τους οινοποιούς: Λιάπη, Χρυσοχόου, Ζησάκη, Οινοποιείο Τυρνάβου και Βασδαβάνου.

Το συμβούλιο ΣΕΑΚΟ ευχαρίστησε όλους τους καταστηματάρχες των Μεσαγγάλων και Καστρί Λουτρού για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν. Τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων όπως φάνηκε από τους εκατοντάδες καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όμως οι εκδηλώσεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς την Κυριακή 2 Αυγούστου το χορευτικό από τους Γόννους χόρεψε υπό τους ήχους της ορχήστρας και οι γυναίκες της περιοχής μαγείρεψαν για όλους τους καλεσμένους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass