ΑΠΟ ΤΗ 2η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

Προσκοπικές κατασκηνώσεις για 33 χρόνια

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2015 23:59

 

Στο πανέμορφο και καταπράσινο ορεινό χωριό στην Καλλιπεύκη Ολύμπου, η 2η Αγέλη Λυκόπουλων Λάρισας πραγματοποίησε την κατά σειρά ετών 33η κατασκήνωσή της στο προσκοπικό εκπαιδευτικό κατασκηνωτικό κέντρο «Ελευθερία».

Τα παιδιά μέσα από το μύθο ταξίδεψαν 6 μέρες στην Αίγυπτο παρέα με τον Αστεριξ, τον Οβελιξ και την Κλεοπάτρα. Ο Νουμερομπις με τη βοήθεια των παιδιών κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με την Κλεοπάτρα. Ο μύθος είναι το εργαλείο του προσκοπικού παιχνιδιού που μέσα από αυτό το παιδί μαθαίνει τη θεοσέβεια, τη φιλοπατρία, την αλληλεγγύη, τον αλτρουισμό και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Η φύση είναι κυρίαρχο στοιχείο που ενθαρρύνει την καλλιέργεια του ψυχικού κόσμου του ατόμου και μέσα από αυτό δημιουργεί την προσωπικότητά του. Ο αρχηγός κατασκήνωσης ήταν ο αρχηγός της 2ης Αγέλης Λαμπρούλης Γεώργιος με επιτελείο τους βαθμοφόρους: Τσιρμικιώτη Εύη, Κοτασίδη Μενέλαο, Λαμπρούλη Αντώνη, Ουλή Θανάση και τους ανιχνευτές Λαμπρούλη Στρατή και Λαμπρούλη Ιουλία.

Για εγγραφές στο 2ο Σύστημα Προσκόπων, τηλ. επικοινωνίας 6974-109.957. Λυκόπουλα από 7 ετών έως 11, Πρόσκοποι από 11 εώς 15 και Ανιχνευτές από 15 έως 18.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass