Εκπαίδευση αξιωματικών στην ενδοοικογενειακή βία

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 15:08

Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα η εκπαίδευση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ιδρυθούν κατά τόπους γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας διοργανώνει τη διήμερη εκπαίδευση αξιωματικών οι οποίοι θα χειριστούν ανάλογες υποθέσεις, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.
Στο πλαίσιο των χθεσινών εργασιών, τη βασική εισήγηση έκανε η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, Ευτυχία Μελετοπούλου, ενώ σχετικές δικογραφίες παρουσίασε η εισαγγελική πάρεδρος Χριστίνα Γαβρίτσα, με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Απ.Τζαμαλή να τονίζει την ανάγκη της ενιαίας προσέγγισης του θέματος. Οι εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα με εισηγήσεις που θα αναπτύξουν – μεταξύ άλλων - για εξειδικευμένες πτυχές του θέματος, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, ο νομικός Δημ. Γούλας, όπως και η εκπρόσωπος των Προνοιακών Δομών του Δήμου Λαρισαίων, Βάσω Δουβλατανιώτη. Τις χθεσινές εισηγήσεις παρακολούθησαν, η σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πανεπιστημιακός, Δήμητρα Ευαγγέλου, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ., Αστ. Μαντζιώκας αλλά και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από τις θεσσαλικές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass