Στο ίδιο έργο θεατές...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ ΑΔΙΑΒΑΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 19:02

ΑΓΙΑΣ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Αδιάβατος για άλλη μια φορά ο κεντρικός δρόμος στο Καστρί του Δήμου Αγιάς που συνδέει Έλαφο, Καλαμάκι και Αμυγδαλή

με την Αγιά και τη Λάρισα. Όπως συμβαίνει πάντα μετά από έντονη νεροποντή τα τελευταία χρόνια, έτσι και χθες τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια μετά τη δυνατή μπόρα που έπληξε την περιοχή αργά το απόγευμα.
Ο δρόμος ξανά πλημμύρισε και η κίνηση των οχημάτων διεκόπη, κάτοικοι ξανά δυσκολεύτηκαν στις μετακινήσεις τους, περιπολικό και άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν ξανά στο σημείο για να απαγορεύσουν τη διέλευση, πυροσβέστες ξανά για να αντλήσουν τα νερά από τον δρόμο και γκρέιντερ ξανά εκεί για να ανοίξει δίοδο στις άκρες ώστε να φύγει πιο γρήγορα το νερό. «Στο ίδιο έργο θεατές επί χρόνια» λέει ο πρόεδρος του Καστρίου Νίκος Κολοβός, ο οποίος, όπως τονίζει, έξι χρόνια τώρα κοινοτάρχης κουράστηκε να μιλάει στους υπεύθυνους για το πρόβλημα και βαρέθηκε να παίρνει τη διαβεβαίωσή τους ότι το κομμάτι βρίσκεται σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκευής και γρήγορα θα διορθωθεί.

Το πρόβλημα έχει επισημανθεί και από την «Ε» πάρα πολλές φορές. Επειδή την ημέρα το συσσωρευμένο νερό φαίνεται, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ορατό από τους οδηγούς και τη νύχτα. Για να μη θρηνήσουμε, λοιπόν, ανθρώπους στην περίπτωση που ο δρόμος τύχει και κλείσει από νεροποντή βραδινές ώρες κι επειδή το ζήτημα απασχολεί τους ανθρώπους της περιοχής για αρκετά τώρα χρόνια, καλό θα είναι γρήγορα να αντιμετωπιστεί και να πάψουν πια να υφίστανται οι λόγοι που δημιουργούν τη συγκράτηση του νερού πάνω στον δρόμο σε μήκος, να σημειωθεί, τουλάχιστον 100 μέτρων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass