Εχασε τη ζωή του από κεραυνό 64χρονος αγρότης

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΝΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 15:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Μια ξαφνική καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, στις 6 το απόγευμα, ήταν η αιτία να σημειωθεί

ένα τραγικό περιστατικό στην Κρήνη Φαρσάλων. Συγκεκριμένα, από πτώση κεραυνού βρήκε τον θάνατο ένας αγρότης. Πρόκειται για τον 64χρονο Αγγελάκη Αγγελακόπουλο, κάτοικο εν ζωή Κρήνης Φαρσάλων, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν στο χωράφι με συγχωριανό του.
Ο άτυχος 64χρονος βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα και παρακολουθούσε εργασίες που εκτελούσε συγχωριανός του σε χωράφι ιδιοκτησίας του. Ο καιρός άλλαξε απότομα και μόλις ξεκίνησαν να πέφτουν οι πρώτες ψιχάλες, έπεσε ο κεραυνός στο σημείο όπου βρίσκονταν οι δύο, με αποτέλεσμα να πληγεί θανάσιμα ο 64χρονος. Αμέσως ο συγχωριανός του, ο οποίος έστεκε λίγα μέτρα παραπέρα, δίπλα σε αγροτικό μηχάνημα, ειδοποίησε τις Αρχές. Χαρακτηριστικό της ταχύτητας που είχε η απότομη αλλαγή του καιρού είναι ότι το σημείο που βρέθηκε ο 64χρονος ήταν σχεδόν στεγνό, ενώ σε γειτονικές περιοχές της επαρχίας Φαρσάλων την ίδια ώρα εκδηλώνονταν έντονες βροχοπτώσεις. Η είδηση του θανάτου του άτυχου Αγγελάκη σκόρπισε θλίψη στη φαρσαλινή κοινωνία. Αφήνει πίσω του δύο παιδιά και τη σύζυγό του. Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά. Η σορός του οδηγήθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ τη δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό έχει αναλάβει το Α.Τ. Φαρσάλων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass