Ο πρόεδρος της ΠΕΔ στο Γενικό Νοσοκομείο

ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2020 15:04

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων

ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος για να μεταφέρει τις ευχές του Δ.Σ. της ΠΕΔ προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και σε συνέχεια της δωρεάς δύο τροχήλατων ηλεκτρικών κλινών για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής να παραδώσει εξοπλισμό πρώτης ανάγκης που θα βοηθήσει άμεσα τους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Η προμήθεια του ιατρικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρη Βλαχάκη. Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δ.Σ. είχε δεσμευτεί ένα ποσό προκειμένου να γίνει προμήθεια υγειονομικού υλικού για την περαιτέρω ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Κλείνοντας τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά, αλλά και το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας, θα είναι πάντα παρόντες και αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν την πανδημία του κορονοϊού Covid-19. Τον κ. Νασιακόπουλο υποδέχθηκαν στο ΓΝΛ ο διοικητής Γρηγόρης Βλαχάκης, ο αντιπρόεδρος Χάρης Τσιλιάκος, το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Πάνος, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Κατερίνα Σακελλαρίου και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, Δρ. Απόστολος Κομνός. «Παρών» στη συνάντηση εκ μέρους της Ορθοπεδικής Κλινικής, ο γιατρός κ. Κολοβός ευχαρίστησε τον κ. Νασιακόπουλο και το Δ.Σ. της ΠΕΔ, ενώ μετέφερε και τις ευχαριστίες του διευθυντή κ. Μπαργιώτα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της ασθένειάς του από Covid-19.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass