Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2021 17:06

Κηδεύτηκε ο Χαράλαμπος Απ. Δοντάς

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Κηδεύτηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 ο Χαράλαμπος Απ. Δοντάς σε ηλικία 94 ετών.

Ο εκλιπών, υπήρξε εκ των ιδρυτών των εταιρειών «Αφοί Δοντά» και «Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ» και διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων. Η κηδεία του τελέσθηκε την ίδια μέρα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδος.

 

Αλλαγές δρομολογίων ΚΤΕΛ από Φάρσαλα

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε τροποποίηση των δρομολογίων προχωράει από σήμερα η γραμμή του ΚΤΕΛ από Φάρσαλα προς Καρδίτσα -Τρίκαλα και Βόλο. Συγκεκριμένα, από σήμερα τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής: Φάρσαλα - Καρδίτσα - Τρίκαλα 07:20 και 15:50 και Φάρσαλα- Βόλος 08:10 και 12:45. Τα παραπάνω δρομολόγια ισχύουν από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

 

Στο πλευρό των γιατρών το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Στο πλευρό της ΟΕΝΓΕ και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Λάρισας θα βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνουν στο Κέντρο Υγείας Λάρισας (πρώην ιατρεία ΠΕΔΥ) στις 10:30 το πρωί. Όπως ανακοίνωσε: «Η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει καθημερινά η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς συνεχίζει να κουκουλώνει τις εγκληματικές της ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας. Το τίμημα φυσικά για ακόμα μία φορά το πληρώνει ο λαός, μιας και πυξίδα της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας είναι τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και όχι η προστασία της ανθρώπινης ζωής».

 

Προσφορά στο Γηροκομείο Αγιάς

Η οικ. Δημητρίου Καραμούρτου και Αικατερίνης Καραβασώνη προσέφεραν στο Αχίλλειο Γηροκομείο Αγιάς ένα πλήρες γεύμα εις μνήμην Ξενοφώντος Καραουλάνη.

 

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Κέντρα Υγείας
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΙΝΚΥΛ

Με συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εισόδους των Κέντρων Υγείας του Νομού Λάρισας στο πλαίσιο της δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας η ΕΙΝΚΥΛ συνεχίζει αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου τις κινητοποιήσεις της για τη βελτίωση του συστήματος υγείας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε παραστάσεις διοργανώνονται αύριο:
* 10:00 π.μ. Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
* 10:30 π.μ. Κέντρα Υγείας Φαρσάλων, Αγιάς και Γόννων.
* 11:00 π.μ. Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.
«Tα Κέντρα Υγείας Φαρσάλων, Ελασσόνας, Αγιάς, Τυρνάβου και Γόννων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο «φιλόδοξο» εμβολιαστικό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας και της 5ης Υ.ΠΕ χωρίς προσλήψεις ιατρών και προσωπικού, όπως νοσηλεύτριες/-ές και επισκέπτριες υγείας. Οι κενές οργανικές θέσεις ιατρών των Κέντρων Υγείας πλησιάζουν τις 80!
Δεν θα επιτρέψουμε τα Κέντρα Υγείας να γίνουν αποκλειστικά εμβολιαστικά κέντρα, εγκαταλείποντας κάθε άλλη δραστηριότητα» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΙΝΚΥΛ με την οποία καλούνται οι τοπικές κοινωνίες, τα Σωματεία εργαζομένων, οι Αγροτικοί Συλλόγοι να στηρίξουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις για την Υγεία.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass