Στο πλευρό των σεισμόπληκτων οι Κυνηγοί

Πρωτοβουλία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2021 21:01

Έπειτα από πρωτοβουλία της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, μαζί με τη μεγάλη οικονομική συνεισφορά της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ’ ΚΟΘ, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας.


Η βοήθεια αυτή, χρηματικό ποσό 15.000 ευρώ και συνολική αξία προϊόντων 30.000 ευρώ, παραδόθηκε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγ. Μπαλατσό, ο οποίος δήλωσε στην «Ε»: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια σε όλες μας τις προσπάθειες, όπως επίσης και τους δημάρχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που είναι κοντά στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους, καταφέραμε να ενισχύσουμε όσο μπορούσαμε τους σεισμόπληκτους. Διαχρονικά η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται πάντα δίπλα στους κυνηγούς, σε αντίθεση με την κεντρική εξουσία, όπου τόσο στο παρελθόν όσο και ιδιαίτερα σήμερα αγνοεί και πράττει μεροληπτικά εις βάρος της κυνηγετικής οικογένειας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθούμε διεξοδικά στο ζήτημα αυτό, αλλά ένα είναι σίγουρο, θα μας βρούνε μπροστά τους. Συμμεριζόμενοι τα όσα είδαμε σήμερα, θέλουμε να κάνουμε γνωστό πως η κυνηγετική οικογένεια, όπως ήδη όλα αυτά τα χρόνια πράττει, θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευελπιστούμε ότι η σημερινή μας δράση, προσέφερε έστω και την ελάχιστη ανακούφιση στους πληγέντες του σεισμού».
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass