Θλίψη για την απώλεια του εκκοκκιστή Ν. Καραγιώργου

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 59 ΕΤΩΝ -ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2021 19:39

Ένας από τους μεγαλύτερους εκκοκκιστές στην Ελλάδα, ο Νίκος Καραγιώργος έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία μόλις 59 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον αγροτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, αλλά ιδιαίτερα της Θεσσαλίας, όπου δραστηριοποιούνταν.


Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας “ΑΦΟΙ Καραγιώργου”, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., με αρκετές μονάδες επεξεργασίας βαμβακιού σε όλη τη χώρα και στη Λάρισα με δύο εκκοκκιστήρια, ένα στην παλιά Βόλου-Λάρισας, μετά τη Μελία και ένα στον Σταυρό Φαρσάλων, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους βαμβακοπαραγωγούς, για τον χαρακτήρα του και την κοινωνικότητά του. Κι ενώ ήταν γνωστή η μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, ωστόσο η είδηση του θανάτου του ξάφνιασε πολλούς και στεναχώρησε όλους όσοι τον γνώριζαν. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τρία παιδιά (τρίδυμα).
Στην ανακοίνωσή της η Εταιρεία αναφερόμενη στην απώλεια του Ν. Καραγιώργου, κάνει λόγο για «μια επιφανή προσωπικότητα, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο. Ενόψει του βαρύτατου πένθους μας, η Εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4)».

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Καραγιώργου» με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του αντιπροέδρου μας Νικολάου Καραγιώργου. Ήταν πάντα κοντά μας, σαν ηγέτης, αλλά και σαν άνθρωπος, ήταν πάντα δίπλα στους παραγωγούς και τους συνεργάτες, πρόθυμος να βοηθήσει, να προσφέρει, να υποστηρίξει. Η οδύνη μας για τον χαμό του είναι τεράστια. Η υπόσχεσή μας είναι μια και σαφής: Να συνεχίσουμε δυναμικά να προσφέρουμε για την εταιρεία μας, όπως θα επιθυμούσε. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντί στεφάνων θα καταθέσουμε ποσό στον Σύλλογο «Ελπίδα» Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

 

Ο B. KΟΚΚΑΛΗΣ
Με αφορμή την είδηση της απώλειας του Νίκου Καραγιώργου, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι βαθιά συντετριμμένος από το άγγελμα του θανάτου του Νίκου Καραγιώργου, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο της παραγωγικής αλυσίδας του ελληνικού βαμβακιού, συνδράμοντας στην ανάπτυξη, την παραγωγή υγιούς πλούτου από τον πρωτογενή τομέα στον τόπο μας και στη διατήρηση πλήθους θέσεων εργασίας σε μία δυσμενή συγκυρία. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στο πλήθος των εργαζομένων στην εταιρεία».

 

Ο Φ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Στεναχωρημένος και συντετριμμένος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του αντιπροέδρου του ομίλου «Καραγιώργου», Νίκου, δηλώνει και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Φώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση της Διοίκησης να εκδώσει συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία η Διοίκηση του Συνεταιρισμού εκφράζει τη θλίψη της «για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου που κυριάρχησε με τον άψογο χαρακτήρα του στον χώρο της εμπορίας του ελληνικού βαμβακιού, τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ενώ αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε Ίδρυμα για την καταπολέμηση του Kαρκίνου». Ο Ν. Καραγιώργος με την ηγετική του φυσιογνωμία, την αγάπη του για τη γη και τα προϊόντα της και τους παραγωγούς κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας. Είναι κρίμα να φεύγουν τόσο νωρίς τέτοιοι άνθρωποι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» κατέληξε ο Λαρισαίος συνεταιριστής.

 

Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ
Σε συλλυπητήριο μήνυμα της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων κ. Ρένας Καραλαριώτου για τον θάνατο του Νίκου Καραγιώργου αναφέρονται τα εξής: «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον φίλο Νίκο Καραγιώργο έναν άνθρωπο της προσφοράς και της διαρκούς προσπάθειας. Όλοι όσοι τον συναναστραφήκαμε και είδαμε από κοντά τον αγώνα του για πρόοδο και δημιουργία μένουμε σήμερα καθηλωμένοι στο αναπάντεχο της είδησης.
Ο Νίκος Καραγιώργος υπηρέτησε το όραμά του με συνέπεια και υπήρξε ένας εκ των πλέον πετυχημένων επιχειρηματιών στον χώρο της αγροτικής οικονομίας. Η απουσία του θα είναι εξίσου ηχηρή.
Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass