«Στασιμότητα ή ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης;»

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2023 10:05

«Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε και εγγυόμαστε την πορεία του τόπου στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Την επόμενη ημέρα, ο Δήμος Ελασσόνας αλλάζει ταχύτητα και πάει προς τα εμπρός.
Με σχέδιο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα και τα ζητήματα της περιοχής μας, απαντάμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Φτάνει πια η στασιμότητα, η κακοδιαχείριση και οι ταχυδακτυλουργισμοί» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου.
Εγκαινιάζοντας το εκλογικό του κέντρο, παρουσία πλήθους Ελασσονιτών, ο κ. Ευαγγέλου παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού, διαβεβαιώνοντας ότι «με ευθύνη και συνέπεια θα κάνουμε την Ελασσόνα μας παράδειγμα για όλη τη χώρα. Έχουμε τη διάθεση για δουλειά, τη δύναμη, τη γνώση και την εμπειρία για να επιστρέψει η Ελασσόνα στον δρόμο της ανάπτυξης».
«Έχοντας ξεκινήσει», τόνισε ο κ. Ευαγγέλου στην αρχή της ομιλίας του, «εδώ και μήνες τον προγραμματισμό και τις επαφές μου για τη νέα εποχή της Ελασσόνας μας πρέπει να ομολογήσω ότι σήμερα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και απόλυτα σίγουρος για τη νίκη μας. Έχουμε ένα σύγχρονο και ρεαλιστικό πρόγραμμα δράσης που απλώνεται σ’ όλους τους τομείς».
Άσκησε κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή, με αφορμή και την επόμενη ημέρα της κακοκαιρίας, λέγοντας ότι «η καταστροφή στη Θεσσαλία θα δημιουργήσει ένα πολύ σφιχτό οικονομικό πλαίσιο για όλους μας.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή απέτυχε σε σχετικά εύκολες εποχές να αλλάξει το τοπίο στην πόλη μας. Τι μπορεί να κάνει στα δύσκολα; Όπως καταλαβαίνετε απολύτως τίποτα».
ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Αναφερόμενος στο δίλημμα των εκλογών, τόνισε πως «σήμερα οι Ελασσονίτες καλούνται να απαντήσουν αν θα συνεχίσουμε με τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση που έφερε στον τόπο μας η απερχόμενη Δημοτική Αρχή ή αν επιθυμούν ο Δήμος Ελασσόνας να μπει ξανά τον δρόμο της ανάπτυξης, με συγκεκριμένο σχέδιο, παρεμβάσεις, χρονοδιάγραμμα με στόχο ν’ αλλάξουμε βηματισμό και να πάμε προς τα μπρος.
Αυτό είναι το δίλημμα αυτών των εκλογών και είμαι σίγουρος για την επιλογή όλων όσοι αγαπούν τον τόπο μας». Ο κ. Ευαγγέλου, επικρίνοντας τη σημερινή Δημοτική Αρχή, τόνισε πως «σήμερα ο τόπος μας βρίσκεται 4 χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης της Ελασσόνας από την πλέον ατάλαντη, αδιάφορη και καταστροφική αρχή που πέρασε ποτέ.
Σήμερα κυριαρχεί -λόγω της διοίκησης του απερχόμενου Δημάρχου- η αδιαφάνεια, η ρεμούλα, η αρπαχτή, η εξυπηρέτηση των ημετέρων και η κακοδιαχείριση σε όλα τα επίπεδα διοίκησης. Κλασικό παράδειγμα είναι το υπέρογκο χρέος της ΔΕΥΑΕΛ προς τη ΔΕΗ, που ξεπερνάει τα 7,5 εκατ. ευρώ».
Το πρόγραμμά μας προβλέπει ολοκληρωμένη οργάνωση για την πολιτική προστασία. Περιλαμβάνει σημαντικές παρεμβάσεις στις ορεινές κοινότητες, αλλά και έργα μέσα στην έδρα του Δήμου μας, την Ελασσόνα. Είναι ένα πρόγραμμα έργων που θα δίνει τις ίδιες συνθήκες διαβίωσης στους πολίτες του Δήμου μας, όπου κι αν διαμένουν. Βέβαια, θα βοηθήσουμε τις σεισμόπληκτες κοινότητες να σταθούν ξανά στα πόδια τους, με παρεμβάσεις που θα αλλάξουν πραγματικά την εικόνα.
Το παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε» έδωσαν ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, η πρώην βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, ο πρώην βουλευτής Γεώργιος Κατσαντώνης, η πολιτευτής της ΝΔ Ρένα Καραλαριώτου, ο πολιτευτής της ΝΔ Θανάσης Παιδής, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλίας Σουφλιάς, η πρώην έπαρχος Ελασσόνας Μαρία Μαμάρα και άλλοι αυτοδιοικητικοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass