ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Εθνική υπερηφάνεια για τα 83 χρόνια από το «ΟΧΙ»

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2023 13:25

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Με εθνική υπερηφάνεια κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προχθές ανήμερα της εορτής στην πόλη και στην επαρχία Φαρσάλων.
Το πρωί έγινε η δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων, από Ιερείς της πόλης, στην πλατεία Δημαρχείου, παρουσία μαθητών, καθηγητών και επισήμων.

Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός από την εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων κ. Γιαννούλα Γκρίνια και στη συνέχεια ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στεφάνι κατέθεσαν: Ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Μπίλλης, εκπρόσωπος της 61 Μ.Ε., ο διοικητής του ΑΤ Φαρσάλων Θωμάς Γκούτας, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων Θεόδωρος Σταφύλης, η πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, για την Εθνική Αντίσταση η αντιδήμαρχος Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φαρσάλων Αναστάσιος Δραχμάνης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φαρσάλων Βασίλειος Κεφαλάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων Ιωάννης Τσούλης, ο εκπρόσωπος της ΠΕΝΑ Νίκος Παυλονάσιος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής & Αστυνομίας ν. Λάρισας με τον Κων/νο Κακάρα, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Φαρσάλων Δημήτρης Γιακοβής, ο γραμματέας Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Φαρσάλων Αθανάσιος Νικόπουλος, ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων επ. Φαρσάλων, η πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Μικρασιατών Φαρσάλων Βασιλική Κοντοπούλου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Φαρσάλων.
Ακολούθησε παρέλαση παρουσία πλήθους κόσμου επί της οδού Λαρίσης και στη συνέχεια ο κόσμος κατέκλυσε τα καταστήματα της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass