Στη Λάρισα διεθνής αντιπροσωπεία αστυνομικών

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2023 13:28

Από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (International Police Association) διοργανώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα το 66ο Παγκόσμιο Συνέδριο (I.P.A. WC 2023) της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, με τη συμμετοχή εκπροσώπων Αστυνομικών από 68 χώρες μέλη, από τις πέντε ηπείρους.

Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων και των επισκεπτών ξεπέρασε τα 350 άτομα.
Το «παρών» έδωσαν από την Τοπική Διοίκηση Λάρισας ο πρόεδρος Καλαμπούκας Αχιλλέας ως ταμίας του Εθνικού Τμήματος, αλλά και η γ. γραμματέας Λιάκου Αφροδίτη, συνοδευόμενη από την αναπλ. γραμμ. γραμματέα, Χαρετίδου Μαρία.
Μετά τη λήξη του Συνεδρίου και από 29 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2023 έλαβε χώρα η Παγκόσμια Εβδομάδα Φιλίας μελών Ι.Ρ.Α., με τη συμμετοχή 80 περίπου μελών, η οποία ολοκληρώθηκε, ομοίως με απόλυτη επιτυχία, και στην οποία τέθηκε ως επικεφαλής ο ταμίας του Εθνικού Τμήματος Καλαμπούκας Αχιλλέας.
Από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει η ξενάγηση στη Λάρισα, όπου οι ξένες αποστολές επισκέφθηκαν το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας προκειμένου να γνωρίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό μέσα από την ιστορική εξέλιξή του στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Ενώ εν συνεχεία γνώρισαν τον τόπο μέσα από τους πίνακες που κοσμούν τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.
Κατά την άφιξή τους, τους υποδέχθηκαν, επίσης, ο Α’ αντιπρόεδρος Ζάχος Σωτήριος με τον αν. ταμία, Ζουρλαδάνη Δημήτριο, όπου τους προσέφεραν παραδοσιακά προϊόντα, ενώ οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις. Η Τοπική Ένωση ευχαριστεί δημοσίως τον προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, Τουφεξή Γεώργιο, αλλά και τη Δεληγιάννη Ιωάννα της Δημοτικής Πινακοθήκης, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και βοήθησαν στην προβολή του πολιτισμού της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass