Αναψαν το δέντρο στο Κιλελέρ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον ομώνυμο Δήμο

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2023 13:20

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην ομώνυμη κοινότητα του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά μοίραζαν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι διασκέδαζαν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό.
Η αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αρμενίου - Κιλελέρ Ελένη Ζωιοπούλου που χαιρέτησε την εκδήλωση ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους «Χρόνια πολλά με υγεία» και τόνισε ότι όλες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται για ακόμα μια χρονιά με την αγαστή συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, των Τοπικών Κοινοτήτων και Συλλόγων και των εθελοντών πολιτών του Δήμου Κιλελέρ.
Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Καθαριότητας και Πρασίνου Κώστας Φιλιππούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Άντζελα Φτάρα και Βαγγέλης Μαραγγούλης και οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι των κοινοτήτων Κιλελέρ και Μ. Μοναστηρίου Βάσω Σβερώνη – Ζιόμπουρα και Παναγιώτης Κυρούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass