Να ανακληθεί η απόφαση για το ΔΩΛ

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2023 13:48

Την έντονη αντίθεση στην επικείμενη κατάργηση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ως ΝΠΔΔ και ενσωμάτωσή του στον Δήμο Λαρισαίων εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΤΕΕ Λάρισας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ με ψήφισμα που εξέδωσε εκφράζει την έντονη αντίθεσή της, στον νόμο που καταργεί τα ΝΠΔΔ των Δήμων και οδηγεί στην κατάργηση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και στην ενσωμάτωσή του στον Δήμο Λαρισαίων, εκτιμώντας ότι η συγκεκριμένη αλλαγή θα οδηγήσει, αναπόφευκτα, στην υποβάθμισή του.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του το Δημοτικό Ωδείο ανέδειξε τη μουσική εκπαίδευση και το μουσικό πολιτισμό μέσα σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον, προσφέροντας παράλληλα καλλιτεχνικές παραγωγές εθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας. Η διατήρηση του Ωδείου στην παρούσα του μορφή αποτελεί υποχρέωσή μας απέναντι στους συμπολίτες μας, στην πόλη μας, στην πολιτιστική κληρονομιά μας και στις επόμενες γενιές.
Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ διεκδικεί ενεργά την ανάκληση της απόφασης για την κατάργηση του Δημοτικού Ωδείου ως ΝΠΔΔ. Θα αγωνιστεί, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, για τον σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης της Λάρισας. Παράλληλα, ζητά να υπάρξει σχετική μέριμνα για τους εργαζόμενους, τους μαθητές και τους γονείς τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass