Καραμπόλες στις έδρες των Δημοτικών Συμβούλων

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ *ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2023 16:26

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Έπειτα από δύο μήνες σχεδόν αναμονής, επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, ανακηρύσσοντας τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, η κατανομή των εδρών άλλαξε σε δύο Δημοτικές Ενότητες για τις δύο πρώτες παρατάξεις, επηρεάζοντας την είσοδο των συμβούλων στη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, στη Δ.Ε. Φαρσάλων η παράταξη του δημάρχου, κ. Μάκη Εσκίογλου, εκλέγει ακόμα μία έδρα στο Συμβούλιο, με την κ. Χρυσούλα Φούφα ως 10η δημοτική σύμβουλο, αντιθέτως χάνει μία έδρα στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα ο τρίτος κατά σειρά σε σταυρούς Ιωάννης Ανυφαντής. Στον συνδυασμό της κ. Κυριακής Παναγιωτοπούλου χάνει την έδρα ο τρίτος κατά σειρά σε σταυρούς  κ. Απ. Κυριαζής από τη Δ.Ε. Φαρσάλων και την κερδίζει ο δεύτερος σε σταυρούς στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα κ. Γρηγόριος Ραπτόπουλος.
Αναλυτικά, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων που θα ορκιστεί σε λίγες ημέρες και η σύνθεσή του έχουν ως εξής:
Από την παράταξη του δημάρχου Μάκη Εσκίογλου (Δ.Ε. Φαρσάλων): Οι κ. Δημήτρης Γούσιας, Σοφία Χατζηπλή, Χρήστος Μπασαγιάννης, Χριστίνα Αγγελοσουπούλου, Γιάννης Βασιλείου, Χρήστος Τσαπραΐλης, Βάια Αρσενοπούλου, Κων/νος Μανταλιάς, Ιωάννης Δημακόπουλος και Χρυστούλα Φούφα καταλαμβάνοντας 10 έδρες. Στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα (2 έδρες) καταλαμβάνουν οι κ. Σταύρος Κουκουλιός και Αθανάσιος Γεροβασίλης. Στη Δ.Ε. Ενιπέα (2 έδρες) εκλέγονται οι κ. Νικόλαος Γκατζόγιας και Δημήτρης Γεωργαντζής, ενώ στη Δ.Ε. Ναρθακίου τη μία (1 έδρα) καταλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Μακρυγιάννης.
Από την παράταξη της κ. Κυριακής Παναγιωτοπούλου στη Δ.Ε. Φαρσάλων (2 έδρες) εκλέγεται η ίδια η αρχηγός και ο Αχιλλέας Καταραχιάς. Στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα (2 έδρες) ο Ταξιάρχης Κουτσουκέρας και ο Γρηγόριος Ραπτόπουλος, ενώ στη Δ.Ε. Ενιπέα ο Κώστας Γιαχνής.
Από την παράταξη της κ. Μαρίας Ίφου στη Δ.Ε. Φαρσάλων (2 έδρες) εκλέγεται η ίδια η αρχηγός και ο κ. Χρήστος Γώγος. Αντίστοιχα από μία έδρα στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα κερδίζει ο κ. Χρήστος Δρόσος και στη Δ.Ε. Ενιπέα ο κ. Βασίλης Βασιλόπουλος.
Μία έδρα θα καταλάβει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Φαρσάλων εκλέγοντας τον επικεφαλής της παράταξης, κ. Απόστολο Αναγνώστου, συμπληρώνοντας το παζλ των 25 εδρών που θα απαρτίζουν το νέο σχήμα από 1η/01/2024 με πενταετή θητεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass