Αποχωρεί ο Χρ. Χατζούλης

Από δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2023 12:12

Την αποχώρησή του από τα κοινά του Δήμου Κιλελέρ ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος με την παράταξη του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου Χρήστος Χατζούλης που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δεν έθεσε υποψηφιότητα. Στην ανακοίνωση αποχώρησής του ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και δηλώνει ότι θα ασκήσει πλέον με ευσυνειδησία τον ρόλο του απλού πολίτη χωρίς κανένα αξίωμα. Αναλυτικότερα, αναφέρει:

«Αγαπητοί μου συνδημότες, όπως γνωρίζετε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δεν πήρα μέρος έχοντας λάβει την απόφαση να αποχωρήσω από τα κοινά του Δήμου Κιλελέρ. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, πιστός στην αρχή της προσφοράς, ανάλωσα όλες μου τις δυνάμεις και έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα για την πρόοδο του Δήμου μας.
Με την παρούσα δήλωσή μου θέλω αρχικά να ευχαριστήσω δημόσια όλες και όλους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια. Πρώτα από όλα τους συνδημότες μου που με εξέλεξαν για τρεις συνεχόμενες θητείες δημοτικό σύμβουλο με τα ψηφοδέλτια του Θανάση Κοκκινούλη και του Θανάση Νασιακόπουλου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον σημερινό δήμαρχο Κιλελέρ ο οποίος μου εμπιστεύτηκε, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, βαρύνουσας σημασίας θέσεις Αντιδημάρχου.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους μόνιμους αλλά και τους εκτάκτους υπαλλήλους του Δήμου Κιλελέρ τους οποίους συνεργάστηκα κατά καιρούς. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συγχωριανούς μου, κατοίκους της Χάλκης, που όλα αυτά τα χρόνια με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά κυρίως την οικογένειά μου, ιδιαίτερα την κόρη μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Οφείλω όμως να ζητήσω από όλους αυτούς που προανέφερα ένα μεγάλο συγνώμη αν κάποτε, κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου, δεν κατάφερα να ανταποκριθώ επαρκώς στις προσδοκίες τους, αλλά και στις απαιτήσεις του θεσμικού μου ρόλου.
Εύχομαι η Δημοτική μας παράταξη το «Νέο Κιλελέρ» να συνεχίσει να αναδεικνύει ικανά στελέχη τα οποία με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια θα στέκονται δίπλα στους συνδημότες μας και θα παλεύουν καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Από τώρα και στο εξής, απλός πολίτης, χωρίς κανένα αξίωμα πλέον προτίθεμαι να ασκήσω με ευσυνειδησία και συνέπεια και αυτόν τον ρόλο που το δημοκρατικό πολίτευμα μου αναγνωρίζει. Χωρίς φανατισμούς και μισαλλοδοξίες, δίνοντας τον καλύτερό εαυτό μου, όπως έκανα πάντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass