Βασίλεψε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2024 17:41

Σε εγκάρδιο και αγωνιστικό κλίμα έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) - «Ελληνοκρατείν» σε οικογενειακή ταβέρνα κοντά στη Λάρισα. Τη βασιλόπιττα ευλόγησε ο ιερέας πατήρ Ευθύμιος, ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν η πατριωτική εφημερίδα «Ελεύθερη ώρα», η μητέρα του Έλληνα βορειοηπειρώτικης καταγωγής που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα, κα Βασιλεία και ο Σταύρος Λάλας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστέριος Χάμος σημείωσε πως «μας αξίωσε ο Θεός για 17η συνεχή χρονιά να συγκεντρωθούμε με μια καρδιά, με μια πνοή, με ζήλο και ενθουσιασμό (εκ του ένθεος – ένθους), να κόψουμε την πίττα που φέρει το όνομα του ουρανοφάντορος Μεγάλου Βασιλείου και με την ευλογία της Εκκλησίας και αυτού του μεγάλου Αγίου Της Ιεράρχου, ν᾿ ανασυνταχθούμε και να πάρουμε θάρρος. Ακολούθως, ευχήθηκε κάθε ευλογία, υγεία και προκοπή βίου.
Απένειμε για μία ακόμα φορά τα εύσημα στα μέλη και τους φίλους του Πατριωτικού Συνδέσμου όλων των ηλικιών, οι οποίοι δεν υποστέλλουν τη σημαία του καλού αγώνα για του Χριστού, την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία, εναντίον της νέας τάξεως πραγμάτων και της φοβέρας και σκλαβιάς που σκιάζει το Γένος και την ανθρωπότητα. «Μας περιμένουν σκληροί αγώνες σε κάθε έπαλξη, όμως, με τη βοήθεια του Θεού, θα νικήσουμε» κατέληξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass