Το νέο Δ.Σ. στη Δ.Ε.Υ.Α. Αγιάς

ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2024 13:21

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη
Ορίστηκε, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αγιάς, ως εξής:

1. Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος Αγιάς που ορίζεται πρόεδρος της Επιχείρησης. 2. Τσιντζιράκος Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Σμυρλή Βασίλειο, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. 3. Έξαρχος Αστέριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Κρανιώτη Ευάγγελο, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. 4. Αργυρούλης Ιωάννης, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Μυλωνά Κωνσταντίνο, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. 5. Τσιώνης Αστέριος, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Λέτσιο Βασίλειο, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. 6. Χασιώτης Δημήτριος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Γουργιώτη Δημήτριο, δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας. 7. Μπεϊνάς Αντώνιος, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, με αναπληρωτή τον Καφετσιούλη Απόστολο, δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας. 8. Σοφία Παπακώστα, δημότισσα, με αναπληρωτή τον δημότη Μπάτσικα Αντ. Βασίλειο. 9. Τσικρίκη Ελένη, δημότισσα, με αναπληρωτή τον δημότη Αργύρη Γ. Νικόλαο. 10. Χουτζούμης Σωτήριος, εκπρόσωπος των εργαζομένων της επιχείρησης, με αναπληρωτή τον Δουβόρη Δημήτριο. 11. Κοινωνικός φορέας - Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιβοίας «Ο Όμηρος», που εκπροσωπείται από τον Μπελιά Αντώνιο του Στεφάνου, ο οποίος αναπληρώνεται από τον Μπάτσικα Στέφανο του Γεωργίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης θα ορίσει μεταξύ των μελών του τον αντιπρόεδρο στην πρώτη του συνεδρίαση. Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και, σε κάθε περίπτωση, λήγει το αργότερο τρεις μήνες μετά τη συγκρότηση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Από την ψηφοφορία απείχε ο Αθανάσιος Παπαποστόλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς», δηλώνοντας ότι: «Απέχουμε από τη διαδικασία αυτή, διότι, εμείς είμαστε υπέρ στο να υπάρχουν περισσότεροι κοινωνικοί φορείς του Δήμου Αγιάς, που μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα εκλεγούν και θα αντιπροσωπεύονται μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ, ούτως ώστε να είναι πιο διαυγείς όλες οι διαδικασίες λειτουργίας της επιχείρησης αυτής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass