Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2024 8:00

Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο στη Λάρισα
* Σήμερα στο «Joist»

Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου, στη Λάρισα, στο Πάρκο Καινοτομίας «Joist», στις 10:00 π.μ., με θέματα «το μέλλον της μελισσοκομίας, την κλιματική αλλαγή και τις ελληνοποιήσεις.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κ. Έβρου «Η Κυψέλη» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Αγροτική σύσκεψη στην Αγιά

* Την Τρίτη 5 Μαρτίου

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Αγιάς οργανώνουν σύσκεψη, την Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος» (πλατεία Φιλύρων), στην Αγιά, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με Περιφερειάρχη, βουλευτές και ΕΛΓΑ για τοπικά προβλήματα.

 

Του έκλεψαν το πορτοφόλι

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας συνελήφθησαν για κλοπή τρεις γυναίκες και ένας άνδρας. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου, ξημερώματα 1η Μαρτίου, στον Τύρναβο, οι τέσσερις δράστες συνάντησαν τυρναβίτη και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που είχε σε πορτοφόλι. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν, ενώ στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

 

Εκθεση φιλοτελισμού σήμερα στη Λάρισα

Συλλεκτική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου, τις ώρες 10 π.μ. έως 3 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (οδός Παπακυριαζή 44, στο ισόγειο), η Φιλοτελική Συλλεκτική Ένωση Λάρισας.
Απευθύνει κάλεσμα σε φίλους και συλλέκτες νομισμάτων, χαρτονομισμάτων, τηλεκαρτών, γραμματόσημων, μεταλλίων, βιβλίων και άλλων συλλεκτικών ειδών να επισκεφτούν την έκθεση φιλοτελισμού και να προχωρήσουν σε ανταλλαγές.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6939-260.885 και 6983-500.066.

 

Ο Δήμος Αγιάς δημιουργεί μητρώο εθελοντών

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
 «Ο εθελοντισμός είναι γιορτή!». Με αυτό το σύνθημα, ο Δήμος Αγιάς απευθύνει πρόσκληση προς όλους και όλες στην πρώτη εκδήλωση για τον εθελοντισμό, που θα γίνει σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί καταγραφή εθελοντών, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών του Δήμου, και ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις εθελοντισμού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass