Στην Υπέρεια Φαρσάλων ο CEO των Ολλανδών

Εκανε αυτοψία στον Ενιπέα και σε αποστραγγιστικό χαντάκι

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 13:41

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες στην Υπέρεια ο διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής εταιρείας HVA International κ. Γκουζούρης Μιλτιάδης. Η εταιρεία HVA international, είναι υπεύθυνη για την εκπόνηση μελέτης κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων στη Θεσσαλία.

Ο κ. Γκουζούρης συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, άκουσε τα προβλήματα που δημιούργησαν οι τελευταίες πλημμύρες και όχι μόνο, ενώ στο τέλος πραγματοποίησε αυτοψίες σε διαφορά σημεία στον ποταμό Ενιπέα και στο αποστραγγιστικό χαντάκι Τ0 Δρίσκολη. Ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος κάτοικος της Υπέρειας και γεωπόνος στο επάγγελμα, δήλωσε στην «ΕτΔ» τα εξής: «Ευχαριστούμε τον κ. Γκουζούρη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ήρθε προσωπικά για να διαπιστώσει από κοντά τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο χωριό μας από τα επαναλαμβανόμενα πλημμυρικά φαινόμενα. Η επίσκεψή του, εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει οι κάτοικοι του χωριού προκειμένου να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημά μας. Ευελπιστούμε ότι η μελέτη και οι υποδείξεις των ειδικών θα υλοποιηθούν στο ακέραιο από την Κυβέρνηση και δεν θα μείνουν στα χαρτιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass