Μήνυμα ελπίδας σε όλη τη χώρα...

Τόνισε ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Εμπόρων Λάρισας κ. Χρήστος Σακελλαρίου στη χθεσινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 15:31

Κοπή πίτας κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το συνολικό σχέδιο για το μέλλον των συνταξιούχων, πραγματοποίησαν χθες οι Συνταξιούχοι Εμποροι Λάρισας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας παρουσία πολλών συνταξιούχων εμπόρων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα πούνε σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Καλωσορίζοντας τους συνταξιούχους εμπόρους ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Συνταξιούχων Εμπόρων Λάρισας κ. Χρήστος Σακελλαρίου ανέφερε ότι «στην εκδήλωση θα μιλήσουμε για την ελπίδα και το μήνυμα αυτό πρέπει να ακουστεί δυνατά στους δρόμους της πόλης μας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα».
Ο κ. Σακελλαρίου ανέφερε ότι «οι συνταξιούχοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να υπάρξουν λύσεις και όχι διαιώνιση των προβλημάτων μας», ενώ ζήτησε από την «πολιτική ηγεσία αντισταθμιστικές παροχές, δηλαδή ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις, στις κομμένες επικουρικές και στα δώρα, αλλά και δημόσια και δωρεάν υγεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε στο περιβάλλον της αβάσταχτης ακρίβειας που υπάρχει εξαιτίας των μεγάλων αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών». Κλείνοντας δε τον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Εμπόρων ζήτησε:
-Ένα Δημόσιο Σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
-Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες αυξήσεις στα φάρμακα, οι μοναδικές αυξήσεις που πρέπει να γίνουν είναι στις συντάξεις μας.
-Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κοινωνικό τουρισμό και επιβάλλεται πλέον να έχουμε ξανά αυτά τα οφέλη», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Αγωνιστήκαμε σε όλη μας τη ζωή για να έχουμε αξιοπρεπή γηρατειά, με σεβασμό, ανθρωπιά, αισιοδοξία για ελπίδα. Εμείς από την πλευρά μας αποδείξαμε ότι ήμασταν εκεί για το κράτος, πρέπει πλέον το κράτος να είναι εδώ για εμάς». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο τέως πρόεδρος Σπυρίδων Κουτσουλικάκης και ο τέως ταμίας Βασίλης Πολύζος.
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass