Νέοι αντιδήμαρχοι στα Φάρσαλα

*ΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΟΥΦΑ *ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2024 14:35

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Επιπλέον δύο Αντιδημαρχίες της Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και των Παιδικών Σταθμών δημιουργήθηκαν στον Δήμο Φαρσάλων, οι οποίες προστίθενται στις πέντε ήδη υπάρχουσες, μετά από απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, και λόγω της κατάργησης της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. και του ΟΠΑΚΠΑ.

Στους πέντε νυν αντιδημάρχους Σοφία Χατζηπλή, Ιωάννη Βασιλείου, Δημήτρη Γεωργατζή, Χριστίνα Αγγελουσοπούλου και Ιωάννη Δημακόπουλο προστέθηκαν από χθες και μέχρι τις 04/03/2025 οι Αθανάσιος Γεροβασίλης και Χρυσούλα Φούφα.
Συγκεκριμένα, ορίζει τον κ. Αθανάσιο Γεροβασίλη του Γεωργίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης (έμμισθος) καθ’ ύλην αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη των υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Την εποπτεία και ευθύνη των δράσεων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού - ΚΔΑΠ Φαρσάλων (ΚΔΑΠ1), ΚΔΑΠ Βασιλί (ΚΔΑΠ2), ΚΔΑΠ Σταυρού (ΚΔΑΠ3) και ΚΔΑΠ Ρευματιάς (ΚΔΑΠ4). Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών Υγειονομικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας – ΚΑΠΗ – Προγραμμάτων Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας – Γενικών Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Προγραμμάτων για Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες. Την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σε αυτόν εκ μέρους του Δημάρχου.
Επίσης, ορίζει ως (άμισθη) αντιδήμαρχο του Δήμου Φαρσάλων την κα Χρυσούλα Φούφα του Στεργίου καθ’ ύλην αντιδήμαρχο Παιδικών Σταθμών και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Α’ Παιδικού Σταθμού. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Β’ Παιδικού Σταθμού. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Το πάρκο της Χαράς» (Ρευματιά Φαρσάλων). Την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σε αυτήν εκ μέρους του Δημάρχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass