Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2024 13:00

Εσπερινός της συγχωρήσεως στον Αγιο Αχίλλιο

Σήμερα, Κυριακή της Τυρινής, 17 Μαρτίου, στις 6:00 το απόγευμα, θα τελεσθεί κατανυκτικός εσπερινός της συγχωρήσεως στον ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, με τη συμμετοχή όλων των ιερέων της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

 

Δώρισαν ηλεκτροκαρδιογράφο στο Κ.Υ. Γόννων

Δωρεά ενός ηλεκτροκαρδιογράφου πραγματοποίησε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Κ.Υ. Γόννων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γόννων. Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γόννων, κ. Κουκουτσά Αικατερίνη εκ μέρους του προσωπικού του Κέντρου Υγείας, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην πρόεδρο, Καρατόλιου Μαρία και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Γόννων, τονίζοντας ότι «Αυτή η προσφορά συμβάλλει ουσιαστικά στο καθημερινό δύσκολο έργο γιατρών και νοσηλευτών, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής ευθύνης τους. Το Κ.Υ. Γόννων αποτελεί τον πυλώνα παροχής υπηρεσιών υγείας και οποιαδήποτε συνεισφορά στην προσπάθεια αναβάθμισής του είναι ιδιαίτερης σημασίας και ως τελικούς αποδέκτες έχει τους κατοίκους της περιοχής μας».

 

Εκδρομή Πελοποννησίων

Ο Σύνδεσμος Πελοποννησίων Λάρισας «Ο Μωριάς» οργανώνει εκδρομή στη Πελοπόννησο, στις 22, 23 και 24 Μαρτίου (Μυκήνες – Τρίπολη – Καλαμάτα – Σπάρτη – Μονή Παναγίας Μαλεβή – Αρχαία Κόρινθο – Κόρινθο).
Η εκδρομή περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εκδηλώσεων της απελευθέρωσης της Καλαμάτας, ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους και στην παλαιά πόλη της Καλαμάτας.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να ενημερωθούν και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6943-481.448 (κ. Αλειφέρη Ιωάννη), 6973-587.955 (κ. Ταγκάρα Δημητροπούλου Βασιλική).


Παρουσίαση βιβλίου στη ΓΕΧΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Έαρ και τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Χολέβα θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΕΧΑ, οδός Μανδηλαρά 14, το βιβλίο «Ορθοδοξία και Πατριωτισμός».
Θα μιλήσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο συγγραφέας-πολιτικός επιστήμονας κ. Κωνσταντίνος Χολέβας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass