«Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, χωρίς Θεσσαλούς μηχανικούς!»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2024 15:11

Αναφορά προς τον υπουργό Επικρατείας, κ. Μάκη Βορίδη, κατέθεσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, διαβιβάζοντάς του επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νικολάου Παπαγεωργίου, για τη μη συμμετοχή των μελών του στον σχεδιασμό της ανασυγκρότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά τις θεομηνίες «Daniel» και «Elias», που σημειώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στο κείμενο της αναφοράς η βουλευτής Λάρισας, συμπλέοντας πλήρως με τις απόψεις του ΤΕΕ - Θεσσαλίας: «...Επειδή ο τεχνικός κλάδος της Θεσσαλίας -που αριθμεί περισσότερους από 4.500 διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα- ήταν και είναι απαραίτητος τόσο στο στάδιο της καταγραφής της κατάστασης, όσο και μετέπειτα στο στάδιο της εφαρμογής των δράσεων για την επόμενη μέρα, έχοντας, μάλιστα, να επιδείξει απτά αποτελέσματα τής έως τώρα σημαντικής συμβολής του.

«Κύριε Υπουργέ, θέτω τα παραπάνω υπόψη σας και αναμένω τις δικές σας γραπτές απαντήσεις, σε σχέση με τους λόγους για τους οποίους δεν επιλέχθηκαν τα μέλη του ΤΕΕ – Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στους όποιους έως τώρα κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, καθώς και τις απαντήσεις σας για το αν σκοπεύει η Κυβέρνηση, τελικά, να αξιοποιήσει ουσιαστικά τον φορέα, «σε έναν δημιουργικό διάλογο και σε μια αρμονική συνεργασία προς όφελος των πολιτών της χώρας και της Θεσσαλίας»».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass