Διαμορφώνεται κεντρική τάφρος στα Φάρσαλα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2024 15:11

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Συνεχίζονται οι εργασίες για τη διαμόρφωση της κεντρικής αποχετευτικής τάφρου της πόλης, στο ύψος του Πολιτιστικού Κέντρου, από τον Δήμο Φαρσάλων, ένα έργο κόστους 86.400 ευρώ το οποίο χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους Επενδύσεων.

Το έργο αφορά στην τοποθέτηση ζαρζανετιών πλευρικά της τάφρου, αυξάνοντας την αντιπλημμυρική δυνατότητά της, αλλά και βελτιώνοντας ριζικά την εικόνα της περιοχής.
Τις εργασίες επιθεώρησε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο οποίος σημείωσε ότι «η ραγδαία μεταβολή των καιρικών φαινομένων τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς με επίκεντρο την περιοχή μας, έχουν αλλάξει σημαντικά την ατζέντα και τις προτεραιότητές μας. Η κλιματική κρίση είναι εδώ και για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα μεταξύ πολιτείας και αυτοδιοίκησης, σωστό προγραμματισμό και έργα υποδομής προσαρμοσμένα στα νέα – δυσμενή – δεδομένα. Ως Δήμος Φαρσάλων, στον βαθμό που μας αναλογεί και με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, προσπαθούμε να θωρακίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επαρχία μας, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass