Στα όριά τους οι πλημμυροπαθείς Γιάννουλης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 13:45

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει τη στάση της κυβέρνησης η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, καθώς όπως υποστηρίζει «από τον Σεπτέμβρη του 2023, επιδιώκει να συναντηθεί με τον υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, κ. Τριαντόπουλο, αλλά αυτός αρνείται».

Η Επιτροπή κατακρίνει και τη στάση του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας, δηλώνοντας πως «η κατάσταση που βιώνουν οι 930 οικογένειες των πλημμυροπαθών στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης είναι απελπιστική».  
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «κατά τα άλλα, ο Υφυπουργός διαλαλεί κι αυτός και όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ότι έχουν ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων τους. Πάντως για την Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης είναι κλειστές, όπως απέδειξε ο κ. Τριαντόπουλος. Όπως κλειστά έχουν και τα αυτιά τους στα δίκαια αιτήματα των πλημμυροπαθών, αναμασώντας διαρκώς τα κούφια λόγια ότι τάχα είναι στο πλευρό μας.
Αντιστοίχως ανάλογη είναι και η στάση του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τους οποίους έχουμε συναντηθεί και με τις νέες διοικήσεις τους, αλλά τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα έως μηδαμινά»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass