Ελεγχοι στο νερό της λίμνης Κεφαλοβρύσου

* ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ * «ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ * ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2024 15:30

«’Όσον αφορά την καταγγελία για ψεκασμό με ζιζανιοκτόνο, στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου, καμία αναφορά δεν έγινε στην Υπηρεσία μας ή την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να παρέμβουμε άμεσα για την εφαρμογή του νόμου» απαντά ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας Γεώργιος Κατσιούρας, σε σχετική καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα σημειώνει τα εξής: «Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η ασφάλεια του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. και τις υπηρεσίες της.
Αναφορές για τυχόν παράνομες και αυθαίρετες παρεμβάσεις σε χώρους που εφάπτονται με τις πηγές ύδρευσης του Δήμου και φυσικά τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης νερού θα πρέπει να γίνονται αμέσως στην υπηρεσία της ύδρευσης και κυρίως στην αρμόδια αρχή, την Ελληνική Αστυνομία, για τη σύλληψη του δράστη.
Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την καταγγελία για ψεκασμό με ζιζανιοκτόνο πλησίον της λίμνης Κεφαλοβρύσου, καμία αναφορά δεν έγινε στην Υπηρεσία μας ή την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να παρέμβουμε άμεσα για την εφαρμογή του νόμου.
Θα περιμέναμε ωστόσο η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» να έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της καταγγελίας και να έχει ενημερώσει τουλάχιστον τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. άμεσα και με στοιχεία, πριν βγάλει την οποιαδήποτε ανακοίνωση.
Φαίνεται ότι με την ίδια ευκολία που δημοσίευσαν την ανακοίνωση, με την ίδια ευκολία υιοθετούν διάφορες αναφορές από ανώνυμους καταγγέλλοντες.
Η Υπηρεσία μας ήδη διερευνά την ανώνυμη καταγγελία, έχει ξεκινήσει ελέγχους για την ασφάλεια του νερού της λίμνης Κεφαλοβρύσου και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass