ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Φούσκωσε» το Ποτάμι στη Λάρισα

* «Το ψηφοδέλτιό του είναι από τα πληρέστερα στον νομό, με ανθρώπους που έχουν εργασιακή εμπειρία στον τομέα τους και κοινωνική αναγνώριση», τόνισε ο πρώην βουλευτής κ. Κ. Μπαργιώτας

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2015 8:00

Της Λένας Κισσάβου

 «Φούσκωσε» το Ποτάμι στη Λάρισα, με ενισχυμένο ψηφοδέλτιο και στόχο την αυξημένη παρουσία του στη Βουλή.

Χθες, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τον νομό Λάρισας, στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας και όλοι τους εκφράστηκαν με αισιοδοξία για τον αγώνα που κάποιοι από αυτούς επαναλαμβάνουν και κάποιοι νέοι ξεκινούν, για να στηρίξουν όπως τόνισαν «μια υγιή πολιτική δύναμη, με ρεαλιστικές προτάσεις».

Ο πρώην βουλευτής κ. Κώστας Μπαργιώτας, ανοίγοντας την παρουσίαση και καταθέτοντας την «ταυτότητα» του νέου ψηφοδελτίου επισήμανε ότι: «Εκτιμώ πως είναι ένα από τα πληρέστερα στον νομό Λάρισας, με ανθρώπους με μεγάλη εργασιακή εμπειρία ο καθένας στο τομέα του, με κοινωνική αναγνώριση και την έξωθεν καλή μαρτυρία από την κοινωνία την ίδια, με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια στις κοινωνικές διεργασίες.

Σε αυτές τις εκλογές γενικά σε όλη τη χώρα είναι πιο ενισχυμένα τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, με ανθρώπους που αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας, με κορυφαίο παράδειγμα ανθρώπων αναγνωρισμένων από την κοινωνία στο Επικρατείας.

Ξεκινάμε με στόχο να βελτιώσουμε την παρουσία μας στη Βουλή, για να δουλέψουμε για την ανάπτυξη του τόπου …».

Ο κ. Μπαργιώτας αναφερόμενος στην επτάμηνη εμπειρία του στη Βουλή, αλλά και γενικότερα στην παρουσία του Ποταμιού σε αυτή, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η παρουσία του Ποταμιού ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη δεδομένων τω συνθηκών.

Αναδείξαμε το θέμα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας. Καταγγείλαμε την κομματοκρατία σε κάθε κρατική δομή και σταθήκαμε απέναντί της.

Υπήρξαμε συνεπείς με τις αρχές μας και την πολιτική μας. Το μεγάλο στοίχημα είναι η συγκρότηση μια κυβέρνησης συνεργασίας με πολιτικούς όρους για μεταρρυθμίσεις στη χώρα, μακριά από το πελατειακό κράτος».

Επίσης ο δεύτερος κατά σειρά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο κ. Γιώργος Καραβάνας, υποστήριξε ότι: «Το Ποτάμι είναι ένας χώρος διαλόγου. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, διαφορετικής ιδεολογικής προέλευσης συντάσσονται με τις θέσεις του και την πολιτική του».

Αισιόδοξος για την πορεία του Ποταμιού δήλωσε ο κ. Καραβάνας, τονίζοντας : «Είναι ανήσυχος γιατί η χώρα ψάχνει να βρει τον βηματισμό της, αλλά αισιόδοξος για το Ποτάμι, ένα κόμμα που θέλει να συνενώσει τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις. Σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει «φουσκωμένο», με ενισχυμένα ψηφοδέλτια και ποιότητα στελεχών…».

Ο υποψήφιος κ. Κων. Πλίστης εξέφρασε την άποψη ότι: «Ο κόσμος πρέπει για πρώτη φορά να σκεφτεί στα σοβαρά και να σκεφτεί πώς θα αποφασίσει για το μέλλον του».

Αντίστοιχα μίλησαν για την υποψηφιότητά τους και για τις θέσεις τους, οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι υποψήφιοι του «Ποταμιού», στη Λάρισα, με τη σειρά που καταλαμβάνουν στο ψηφοδέλτιο, έχουν ως εξής:

-Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, γιατρός, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

-Γεώργιος Καραβάνας, επιχειρηματίας

-Κωνσταντίνος Πλίτσης, μηχανολόγος μηχανικός

-Κυριτσάκας Βασίλης, επιχειρηματίας

-Νίκη Κατσιούρα, λογίστρια

-Ιωάννης Συνάπαλος, Ηλεκτρολόγος μηχανικός

-Σήφης Ιατρίδης, έμπορος

-Δημήτρης Σακατζής, εκπαιδευτικός

-Βασιλική Κουφοδήμου, καθηγήτρια

-Κώστας Ιακωβάκης, τοπογράφος μηχανικός

-Σοφία Θεργιοπούλου, ιδιωτική υπάλληλος

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται στη Λάρισα την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Διβάνη» και θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με δημοσιογράφους και πολίτες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass