ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ

Λαμπάδα για όλα τα βαλάντια

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:00
Λαμπάδες για όλα τα βαλάντια, σε ποικιλία, σχεδίων και χρωμάτων, με πολλές επιλογές, σε πολλά καταστήματα, στην αγορά της Λάρισας, είναι το είδος που κερδίζει αυτές τις μέρες τις μεγαλύτερες πωλήσεις.
Απαραίτητο στοιχείο του Πάσχα, φέτος εμφανίζεται σε βιτρίνες και στους πεζόδρομους της πόλης, να πωλείται σε μεγάλο εύρος τιμών και οι νονοί, επιλέγουν ανάλογα με το πορτοφόλι τους.
Από 0,70 λεπτά οι απλές λαμπάδες, μέχρι και 50 ευρώ οι διαφημιζόμενες, βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση, αν και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πολίτες, αυτές που επιλέγει η μεγαλύτερη μερίδα νονών για τα βαφτιστήρια τους, είναι μιας μέσης τιμής και ειδικότερα από 6 μέχρι και 12 ευρώ, ανάλογα με την ηλικία τους.
Τσίγκινα αεροπλανάκια, αντίγραφα μαχητικών αεροσκαφών, κουρδιστά παιχνίδια, όπως ρομποτάκια και αυτοκινητάκια, ξύλινα αερόστατα, πυξίδες, μπρελόκ με σύμβολα ποδοσφαιρικών ομάδων, είναι μερικά στοιχεία που κοσμούν τις λαμπάδες που απευθύνονται σε μικρής ηλικίας αγόρια.
Από την άλλη αυτές για τα κορίτσια, σε ροζ βέβαια χρώμα και κόκκινο οι περισσότερες, κοσμούνται με υφασμάτινες κούκλες, ζωγραφιστές ξύλινες καρδιές, δαντέλες, βραχιόλια, λουλούδια, πεταλούδες και τα διάφορα κοσμήματα, ενώ οι Νεράιδες έχουν και πάλι την τιμητική τους.
Παράλληλα ζήτηση παρατηρείται και στα κεριά. Τα όμορφα δε διακοσμητικά τα αγοράζουν για να τα προσφέρουν ως δώρα, σε υποχρεώσεις, ενώ κάποια άλλα πιο απλά για να τα χρησιμοποιήσουν αντί λαμπάδων οι ενήλικες, στην Ανάσταση, τοποθετώντας τα σε ειδικά φαναράκια. Τα φαναράκια μάλιστα είναι μια μόδα που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος, αφού προφυλάσσουν πολύ καλύτερα το «Αγιο Φως» σε όλη τη διαδρομή, από την εκκλησία στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί οι κάτοχοί τους να καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες, με τις «χούφτες» να καίγονται γύρω από τη φλόγα μιας λαμπάδας.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass