Σώθηκε από θαύμα 5χρονη, που έπεσε από 4ο όροφο πολυκατοικίας!

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2013 0:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:22

Άγιο είχε χθες, κατά τις 7 το απόγευμα, κοριτσάκι γύρω στα 5, όταν έπεσε, για άγνωστο λόγο, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα, στην οδό Ανθ. Γαζή. Το παιδί σώθηκε ως εκ θαύματος! Το κοριτσάκι, κατά την πτώση προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ και μετά κατέληξε στα φουντωτά κλαδιά ψηλού δένδρου, που έφταναν περίπου μέχρι τον 2ο όροφο του κτιρίου. Από εκεί έπεσε στην αγκαλιά περαστικών. Στην προσπάθεια αυτή χτύπησε και γυναίκα, που έτρεξε να βοηθήσει. «Φύλακας- άγγελος» του κοριτσιού ήταν νεαρός άνδρας, από το Βόλο, που βρέθηκε τυχαία από κάτω και το κράτησε. Το κοριτσάκι, χωρίς να έχει κάποια τραύμα κρατήθηκε προληπτικά χθες, στην παιδοχειρουργική κλινική του ΓΝ Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα είπε στην «Ε» ο άνδρας που συγκράτησε το παιδάκι (δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του), συνέβησαν τα εξής: Καθόμουν έξω από το αυτοκίνητο μου και έπινα καφέ, σε αναμονή της μητέρας μου, που βρισκόταν σε ένα γιατρό, για να την πάρω. Άκουσα ένα έντονοι θρόισμα από πάνω από το δένδρο. Σήκωσα τα μάτια επάνω, είδα τα καλώδια της ΔΕΗ να κουνιούνται και διέκρινα στα κλαδιά του δένδρου, κάτι σαν ανθρώπινο σώμα. Πήγα από κάτω, μαζί με άλλα δύο άτομα και φώναξα «πέσε- πέσε», απλώνοντας τα χέρια. Το παιδάκι, που δεν φώναξε καθόλου, έπεσε στα χέρια μας…Στην προσπάθεια αυτή, χτυπήσαμε άθελα και μια γυναίκα που βρισκόταν πίσω μας…Το παιδί παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο ΓΝΛ, όπου εξετάστηκε από ομάδα γιατρών και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει χτυπήσει, αλλά κρατήθηκε προληπτικά…

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass