Οι πρόσκοποι στον διοικητή 1ης Στρατιάς

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2013 20:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:24

Τον διοικητή 1ης Στρατιάς αντιστράτηγοι  Χρ. Μανωλά επισκέφθηκε εθιμοτυπικά, αντιπροσωπεία βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λάρισας, με επικεφαλής τον περιφερειακό έφορο κ. Παν. Κορδά. Ο στρατηγός  καλωσόρισε την αντιπροσωπεία προσκόπων, εκθειάζοντας την καλή συνεργασία που έχει το ΣΕΠ με την 1η Στρατιά όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον τονίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στην διαπαιδαγώγηση των νέων, ενώ ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης ήταν η αναφορά από τον στρατηγό,  ότι ήταν κάποτε και αυτός πρόσκοπος και μάλιστα συμμετείχε σε διάφορες  προσκοπικές συναντήσεις, τονίζοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες εμπειρίες και βιώματα που απόκτησε από την ζωή του στην προσκοπική κίνηση.

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον διοικητή 1ης Στρατιάς   ο περιφερειακός έφορος κ. Π. Κορδάς, για την σημαντικότατη προσφορά του μεγαλύτερου μείζονος σχηματισμού του Ελληνικού Στρατού στην προστασία του έθνους, στο κοινωνικό  σύνολο  αλλά και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο έφορος ακινήτου περιουσίας της  Π.Ε. Λάρισας  κ. Κων/νος Νανούλης , ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρισας κ. Κορέστης Αντώνης και ο γραμματέας της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης  της  Π.Ε. Λάρισας κ. Ευάγγελος Κατσακιώρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass